ΑΕΛ

Κούγιας: "Συμφωνία με Ολυμπιακό για Καρατάσιο, πρόταση και για τον Μασούρα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Ράτκο Ντόστανιτς, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ΑΕΛ και Ολυμπιακός έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Άγγελου Καρατάσιου, ενώ υπάρχει "ερυθρόλευκη" πρόταση και για τον Γιάννη Μασούρα.

Με τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/2) η ΑΕΛ παρουσίασε τον Ράτκο Ντόστανιτς, που διαδέχεται τον Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Σέρβου προπονητή, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ΑΕΛ και Ολυμπιακός έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Άγγελου Καρατάσιου έναντι 400.000 ευρώ, ενώ "ερυθρόλευκη" πρόταση έχει κατατεθεί και για τον Γιάννη Μασούρα, για τον οποίο όμως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία καθώς ενδιαφέρον έχουν δείξει μια ακόμη ομάδα από την Ελλάδα αλλά και σύλλογοι του εξωτερικού.

"Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση 400.000€ για τον Καρατάσιο όπου υπάρχει και συμφωνία ενώ έχει γίνει και πρόταση και για τον Μασούρα, επίσης από τον Ολυμπιακό. Για τον Μασούρα όμως έχουν γίνει προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης στην ΑΕΛ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.

Ο Άγγελος Καρατάσιος αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού μέσου και του στόπερ, είναι 20 ετών (22/06/1997) και ανήκει στους "βυσσινί" εδώ και μια διετία. Φέτος έχει αγωνιστεί με την ΑΕΛ σε δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη φάση των ομίλων έπαιξε για 90 λεπτά ως κεντρικός αμυντικός στο 3-0 επί της Παναχαϊκής και για τους 16 της διοργάνωσης αγωνίστηκε 85 λεπτά ως δεξιός μπακ, στην εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Ξάνθη, όπου αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ-20 και την πρώτη ομάδα του Βατανιακού, στον Πιερικό και τη Νίκη Βόλου, από όπου μετακόμισε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος.

Ο Γιάννης Μασούρας είναι 21 ετών (24/08/1996), παίζει στην θέση του δεξιού μπακ και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει 21 συμμετοχές και τρία γκολ (όλα στο Κύπελλο Ελλάδας) με τη φανέλα της ΑΕΛ. Στην ομάδα του κάμπου μετακόμισε ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2015, από την Παναχαϊκή.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ