ΑΕΛ

Κούγιας στο Sport24.gr: "Ο Φυντάνης έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι δεν υπήρξε επεισόδιο με τον τεχνικό της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, για τον οποίον τόνισε ότι έκλαιγε στα αποδυτήρια.

Τη δική του εκδοχή έδωσε για τη στιγμή έντασης με τον Ηλία Φυντάνη στο "AEL FC Arena" μετά το το γκολ του Κρίζμαν και τη νίκη επί της Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε στο Sport24.gr για τη σχέση πατέρα-παιδιού που έχει τον τεχνικό των "βυσσινί", ενώ αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Φυντάνης ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια λόγω της έντασης. Αρνήθηκε οποιοδήποτε επεισόδιο κι εξήγησε ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον Πειραιώτη προπονητή από το να απαντήσει στα δύο μέλη της ερασιτεχνικής της ομάδας της Λάρισας, οι οποίοι τον έβριζαν χυδαία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Κανένα επεισόδιο δεν υπήρξε. Τον πήρα αγκαλιά για να τον συγκρατήσω, να μην ανεβεί πάνω στην εξέδρα. Τον έβριζαν χυδαία. Δεν συνέβη κάποιο επεισόδιο, όπως δεν έχει συμβεί και ποτέ ανάμεσά μας. Η σχέση μας εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια είναι σαν πατέρας με παιδί. Τον εκτιμώ πολύ σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αντελήφθην - και το ξέρω πόσο ευαίσθητος χαρακτήρας είναι - τι θα γίνει μόλις μπει το γκολ. Όλο το δεύτερο ημίχρονο τους έβλεπα πάνω πώς έβριζαν χυδαία κι ενώ η ομάδα έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Σε δύο φάσεις που η Ξάνθη είχε το δοκάρι κι ένα μακρινό σουτ, με χυδαίο τρόπο τον έβριζαν κι έλεγαν χυδαία πράγματα. Γι' αυτό κατέβηκα να προλάβω, όπως και πρόλαβα την αντίδρασή του. Γνώριζα ότι θα αντιδράσει, είναι άντρας στην κυριολεξία. Δεν ανέχεται να τον βρίζουν, ούτε τη μάνα του, τα παιδιά του. Υπάρχουν υποκείμενα στα γήπεδα, τα οποία πηγαίνουν εκεί και δεν σέβονται τίποτα. Είναι δύο μέλη της ερασιτεχνικής, έρχονται με προσκλήσεις στο γήπεδο με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Περιμένουν πότε η ομάδα δεν θα πάει καλά, εκμεταλλεύονται άτυχες στιγμές και δεν τους λαμβάνουμε υπόψη. Αλλά, ο Ηλίας στεναχωρήθηκε πολύ. Από την υπερδιέγερση έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί σαν κι αυτόν να κλαίει", υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια έκανε λόγο για στοχοποίηση του ιδίου και της ομάδας του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

"Με έχουν στοχοποιήσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Έχει πάρει εργολαβικά όλες τις υποθέσεις ο κύριος Νικητόπουλος, ο οποίος προτείνει εξοντωτικά πρόστιμα σε εμένα και την ομάδα μου, όπως για παράδειγμα σε ανακοινώσεις του τύπου "η ΑΕΛ εκφράζει επιφυλάξεις για τον τάδε διαιτητή". Συνολικά έχουμε 120.000 ευρώ πρόστιμο. Θα τα αναδείξω, γιατί είναι αντισυνταγματικά. Θα αντιδράσω όπως πρέπει γιατί και οι κρίνοντες κρίνονται. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν δέχομαι να γίνει αυτό που ήταν στο παρελθόν οι επιτροπές της ΕΠΟ. Δεν είναι για να επιβάλλει πρόστιμα, είναι για πιο σοβαρά ζητήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενταση στη Λάρισα με Κούγια, Φυντάνη
Νέο buzzer beater η ΑΕΛ, 1-0 στο 94' την Ξάνθη
Διαψεύδουν το επεισόδιο Φυντάνης και Κούγιας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ