ΑΕΛ

Κούγιας: "Στην Επιτροπή Εφέσεων θα είμαι πάλι παρών"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε χιουμοριστικά για την απόφαση του CAS τονίζοντας ότι θα παραστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ με γραπτή του δήλωση, η οποία είχε χιουμοριστική διάθεση όπως σημειώνεται, τονίζει ότι θα είναι παρών στην Επιτροπή Εφέσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Δήλωση Αλέξη Κούγια για την απόφαση του CAS, αλλά με πολύ χιούμορ. Επειδή είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα μετά την επιτυχία του γιού μου στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή του στην Νομική σχολή και χωρίς να με παρεξηγήσει κανείς και το εννοώ αυτό που λέω, θέλω να κάνω της εξής δήλωση:

Μετά την έκδοση της αποφάσεως του CAS που δικαιώνει ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ, «τυχεράκηδες σε μία δίκη δεν κατάφερα να παραστώ λόγω σοβαροτέρων άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων και κερδίσατε», συγχαρητήρια, αλλά μην χαίρεστε για πολύ γιατί στην Επιτροπή Εφέσεων θα είμαι πάλι παρών και τώρα θα έχω μαζί και τον γιό μου.

Εκείνον που λυπάμαι μόνο είναι ο Μελισσανίδης που χαιρόταν για την δεύτερη θέση.

Με πολύ αγάπη σε όλους,

Αλέξης Κούγιας"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ