ΑΕΛ

Κούγιας: "Στη διάθεση του Φέστα το σπίτι μου στη Μύκονο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζανλούκα Φέστα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι το σπίτι του στη Μύκονο είναι στη διάθεση του 50χρονου Ιταλού τεχνικού, όποτε θελήσει.

Το πρωί της Δευτέρας (6/5) το Sport24.gr σας ενημέρωσε για την πρόθεση του Τζανλούκα Φέστα να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Ο 50χρονος Ιταλός προπονητής παραιτήθηκε από τους βυσσινί κι έτσι η ομάδα της Λάρισας αναζητά το διάδοχό του για την επόμενη σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΑΕΛ χωρίς κανένα σχόλιο, αλλά με στοιχεία έντονου προβληματισμού, δημοσιοποιεί την επιστολή παραιτήσεως στην αγγλική γλώσσα, που έλαβε σήμερα το πρωί, του μέχρι σήμερα προπονητού της ομάδος μας κ. Τζιανλούκα Φέστα.

Ελπίζουμε ότι οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους επικαλείται ο κ. Τζιανλούκα Φέστα να είναι πραγματικοί και να μην υποκρύπτεται πίσω από αυτούς τους προσωπικούς λόγους κάποια άλλη αιτία.

Αυτό βεβαίως θα το δείξει το άμεσο μέλλον και θα στεναχωρηθούμε όλοι εάν ο κ. Φέστα χρησιμοποιήσει τη μεγάλη ομάδα μας και το όνομα το οποίο τον βοηθήσαμε να αποκτήσει για ένα καλύτερο κατά την άποψη του συμβόλαιο είτε στην Ιταλία είτε σε άλλη χώρα του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε ό,τι επιδιώξεις έχει για το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον".

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ"

Σχόλιο δεν έκανε η θεσσαλική ομάδα, έκανε όμως ο ιδιοκτήτης της. Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Φέστα δεν τον συνάντησε, αλλά ξεκαθάρισε ότι το σπίτι του στη Μύκονο είναι στη διάθεση του πρώην τεχνικού της ομάδας όποτε αυτός το επιθυμήσει.

"Η μία δυσάρεστη έκπληξη ακολουθεί την άλλη και λυπάμαι γιατί ο κ. Φέστα δεν είχε το θάρρος να με αντικρύσει κατά πρόσωπο και αν μου υποβάλλει την παραίτηση του και προτίμησε αυτό να το κάνει με μία επιστολή.

Ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα αναγνώριζε τη βοήθεια που του προσέφερα στηρίζοντάς τον στις δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά βοήθησα το έργο του κάνοντας 6 πολύ ακριβές μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, που τον βοήθησαν να έχει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην προπονητική του διαδρομή.

Εκείνο που ξέρω στη ζωή μου είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις μάθει μόνο να προσφέρεις.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Θα μιλήσω για όλα μέσα στην εβδομάδα.

Καλή επιτυχία στον κ. Φέστα ό,τι κι αν επιδιώξει στη ζωή του και το σπίτι μου στη Μύκονο είναι στη διάθεση του ίδιου και της οικογενείας του όποτε αυτός το θελήσει".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ