ΑΕΛ

Κούγιας: "Πλήρωσα εκατομμύρια για ένα σάπιο γήπεδο"

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Τελειωμό δεν έχουν οι δημόσιες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος με προσωπική του δήλωση εξαπολύει επίθεση προς τον διευθυντή του AEL FC Arena, Μίμη Τσακμακίδη και αφήνει υπονοούμενα εναντίον του Κώστα Πηλαδάκη.

Ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη προστέθηκε μετά την επίσημη δήλωση του ισχυρού άνδρα των "βυσσινί" ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τον διευθυντή του AEL FC Arena, Μίμη Τσακμακίδη.

Ο Τσακμακίδης είχε πει χθες μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Κούγια: "Ποτέ δεν έβαλα κανέναν να βρίσει κανέναν και ειδικότερα αυτόν, διότι δεν είναι στον χαρακτήρα μου να λειτουργώ έτσι. Δεν ασχολούμαι και δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του με τον τρόπο που ο ίδιος προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον κόσμο. Το γεγονός βέβαια ότι πρότεινα στον κ. Πηλαδάκη να γίνει συμφωνία για το γήπεδο μόνο με εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών είναι κάτι που με κάνει εχθρό του Κούγια για ευνόητους λόγους και το γνώριζα εξ αρχής. Τα υπόλοιπα της σύμβασης είναι αυτά που έχει προτείνει ο ίδιος, τα αποδεχτήκαμε και υπογράψαμε .

Απαντώ ρεπορταζιακά – και θα εξακολουθώ να το κάνω – μόνο σε ό,τι αφορά στα της σύμβασης διότι δεν ανέχομαι να βγαίνουν ή να αιωρούνται στοιχεία που δεν είναι αλήθεια, π.χ ότι η ΑΕΛ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ, ότι το γήπεδο στοιχίζει 800.000 ευρώ και τέτοιου είδους ανοησίες. Ποτέ μου δεν είπα ούτε 1% παραπάνω από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Το γήπεδο βάσει σύμβασης στοιχίζει 330.000 ευρώ και κατά την προσωπική μου εκτίμηση και εισήγηση στον κ. Πηλαδάκη είναι παρά πολύ λίγα.

Ακόμα και σήμερα προσπαθώ με πολύ δύσκολες συνθήκες να κάνω την δουλειά μου, να παλεύω δηλαδή να εφαρμοστεί η σύμβαση, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Τον συγκεκριμένο τύπο δεν τον σέβομαι και δεν τον εκτιμώ διότι αυτά που πρεσβεύει είτε με την συμπεριφορά του είτε με τις δηλώσεις του με βρίσκουν εντελώς αντίθετο. Μου προκαλούν δε ιδιαίτερη εντύπωση οι δηλώσεις του περί ηθικής, εντιμότητας, καθαρότητας και λοιπές τέτοιες εκφράσεις σε βαθμό που πιστεύω ότι δεν ξέρει το τι σημαίνουν, έρχονται μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη συμπεριφορά του και με όλα όσα- βρίζοντας και απειλώντας με -μου έλεγε στην είσοδο των VΙP , αλλά αυτά θα συζητηθούν εκεί που πρέπει.

Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι και εγώ μόνος μου κυκλοφορώ, μόνος μου οδηγώ το αυτοκίνητο μου παρότι κάποιοι με απειλήσανε πρόσφατα. Η συμπεριφορά μου είναι η ίδια εδώ και παρά πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν Κούγια ό,τι και να γίνει. Με όσα λάθη έχω κάνει η συμπεριφορά μου παραμένει απόλυτα καθαρή ακόμη και με αυτούς που διαφωνώ”.

Ο Κούγιας χαρακτηριστικά υποστήριξε, απαντώντας στον κ. Τσακμακίδη:

"Πληροφορήθηκα από τους συνεργάτες μου τα όσα του έχουν γράψει και του έχουν πει για να ανακοινώσει ο Διευθυντής Δανείων της Marfin του AEL FC ARENA.

Για όσα δημοσιοποιήθηκαν έχω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι δυόμιση χρόνια στην Λάρισα και πλέον έχω γνώση για το ποια εκτίμηση έχουν οι οπαδοί της ΑΕΛ σε όλους τους υπαλλήλους του Πηλαδάκη, οι οποίοι διαχειρίστηκαν την ΑΕΛ και την οδήγησαν διαλυμένη, πτωχευμένη με χρέη περισσότερα των 20.000.000€ στα χωράφια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Αυτοί και τα αφεντικά τους, αντί να έχουν εξαφανιστεί και να προσεύχονται να μην ασχοληθεί μαζί τους η δικαιοσύνη, έχουν το θράσος να κάνουν ανακοινώσεις και να εκφράζουν και απόψεις περί εκτιμήσεως ή όχι προς το πρόσωπό μου.

Ούτε τους ρώτησα αν με εκτιμούν, ούτε με ενδιαφέρει και αν δεν είχα αυτήν την τρέλα για το ποδόσφαιρο θα έκαναν τρεις μήνες για να κλείσουν ραντεβού με την γραμματέα μου.

Λόγω της «τρέλας» μου υπάρχουν τόσο στην ζωή μου όσο και στην ζωή των Λαρισαίων οπαδών της ΑΕΛ, αφού αν δεν είχα πληρώσει 1.300.000€ στο αφεντικό τους για ένα γήπεδο με σάπια καθίσματα, χωρίς θέρμανση, χωρίς ασανσέρ, χωρίς τουαλέτες και με χίλιες άλλες ελλείψεις, αυτός που έκανε την ανακοίνωση και αυτοί που του την έγραψαν δεν θα είχαν γήπεδο, αλλά κοτέτσι για άγρια πουλιά.

Όσο για την συσπείρωση των οπαδών της ΑΕΛ να μην ανησυχούν, γιατί εγώ είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί, όσο κόπο και χρήματα και αν χρειάζεται να καταβάλω.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ είναι αγνοί και παρασύρονται, αλλά στο τέλος είμαι βέβαιος ότι θα καταλάβουν τι επιδιώκουν αυτοί που περιμένουν μια αποτυχία για να τα καταστρέψουν όλα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ