Κούγιας: "Ο Ουάρντα εμφανίστηκε σε δύο από τις εννιά προπονήσεις, αγνώμων ο Μασούρας"

Ο Αλέξης Κούγιας, μέσω προσωπικής δήλωσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τους Αμρ Ουάρντα και Γιάννη Μασούρα.

H απόφαση του Αλέξη Κούγια να θέσει εκτός ομάδας τους Αμρ Ουάρντα και Γιάννη Μασούρα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, προκάλεσε έκπληξη, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί την εφετινή σεζόν.

Μία ημέρα αργότερα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της "βυσσινί" ΠΑΕ, μέσω προσωπικής δήλωσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή του. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας αναφέρει πως ο Ουάρντα, που δήλωσε πως τον θέλει ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε μόλις σε δύο από τις εννιά προπονήσεις που έγιναν μετά την άρση των μέτρων και την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ, ενώ ο Μασούρας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, δεν επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΛ επειδή την θεωρεί μικρή ομάδα.

Η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Θέλω να ξεκαθαρίσω εντελώς για ποιους λόγους πήρα την απόφαση να απομακρυνθούν από την ΑΕΛ οι Ουάρντα και Μασούρας.

Για τον Ουάρντα, αποφάσισα να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της ΑΕΛ, γιατί από τις 9 προπονήσεις που έχουν κάνει οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά την επάνοδο στην ενεργό δράση, αυτός έχει εμφανιστεί μόνοι στις 2, χωρίς να έχει πάρει καμία άδεια από τον προπονητή κ. Γρηγορίου, από τον τιμ μάνατζερ κ. Μαντζιώκα και από εμένα.

Ο λόγος λοιπόν της απομακρύνσεως του ήταν μόνο αυτός και όλοι πρέπει να καταλάβουν και πρώτα από όλους ο Ουάρντα, τον ο οποίον εγώ προσωπικά, ο κ. Γρηγορίου, ο κ. Γεωργιάδης αλλά κυρίως η ειλικρινής αγάπη της κοινωνίας της Λάρισας τον αναστήσαμε ποδοσφαιρικά και τον βοηθήσαμε να ξεπεράσει και όλα του τα προσωπικά προβλήματα, ότι πάνω από όλους και όλα είναι το συμφέρον και ο τρόπος λειτουργίας μιας μεγάλης ομάδος, όπως είναι η ΑΕΛ.

Όσον αφορά τον Μασούρα, τον οποίον έχω μαζί μου από ηλικίας 15 ετών και μου οφείλει τα πάντα όσον αφορά την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, ο λόγος της απομακρύνσεως του είναι μόνο ο χαρακτήρας του και η αγνωμοσύνη και η έλλειψη σεβασμού, την οποίαν επιδεικνύει κάθε μέρα με τις συμπεριφορές του τόσο προς εμένα, όσο και προς την ΑΕΛ και τους οπαδούς μας, αλλά και προς τους προπονητές και γυμναστές της ΑΕΛ.

Ο Μασούρας αντί να ευγνωμονεί την ΑΕΛ και εμένα που για δεύτερη φορά του δίνουμε τη δυνατότητα να φορέσει την ένδοξη φανέλα μας, έστω και σαν δανεικός από τον Ολυμπιακό, προτιμά να συνυπάρχει στη Λάρισα με επικίνδυνους ανθρώπους, όπως γυμναστές που του καταστρέφουν το μυϊκό του σύστημα (φέτος έχει πάθει 4 θλάσεις) και στο παρελθόν κατέστρεψαν έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή τον Κουτσιανικούλη, αλλά και με ανθρώπους οι οποίοι μισούν εμένα και την ΑΕΛ, δηλώνοντας τους ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει ως δανεικός στην ΑΕΛ και για την επόμενη χρονιά, γιατί αυτός είναι μεγάλος παίκτης και η ΑΕΛ είναι μικρή ομάδα, δίνοντας έτσι το δικαίωμα για πικρόχολα σχόλια.

Ο Μασούρας μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης και κακώς δεν είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς ο χαρακτήρας και το περιβάλλον του θα τον καταστρέψουν.

Στον Μασούρα θέλω να δώσω μια συμβουλή με μία ρήση του λαού, «ακόμη και η κότα πρώτα πίνει νερό και μετά κοιτάει δυο φορές προς τον Θεό».

Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τον Ουάρντα για τις υπέροχες στιγμές που μας προσέφερε όλη τη χρονιά και πολύ περισσότερο για τα δύο μηνύματα που μου έστειλε αργά χτες το βράδυ, με τα οποία εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε έμενα και στην ΑΕΛ για τα όσα του προσφέραμε.

Ο Ουάρντα θα είναι πάντα στην καρδιά μας και τον περιμένουμε κάποια στιγμή για να γυρίσει και πάλι κοντά μας, σεβόμενος όμως τις αρχές μας και την ΑΕΛική ιδέα.

Την Παρασκευή που θα είμαι στη Λάρισα θα δημοσιοποιήσω και τα δύο μηνύματα του.

Όσον αφορά τον Μασούρα του εύχομαι να έχει καλή τύχη στη ζωή του και να καταλάβει ότι η αγνωμοσύνη είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουάρντα: "Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό"
ΑΕΛ: Εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα Ουάρντα και Μασούρας
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.