Κούγιας: "Ο ιδιοκτήτης του Άρη μου έστειλε μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο"

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης του έστειλε μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο μετά το ΑΕΛ - Άρης, ενώ άφησε αιχμές για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις.

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ (0-0) με τον Άρη στη Λάρισα, αλλά η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League είχε και... τρίτο ημίχρονο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λάρισας υποστήριξε ότι ο ομόλογός του από τον Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, του έστειλε μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο, διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση του γηπέδου της θεσσαλικής πόλης.

Μάλιστα, άφησε αιχμές για  τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις - "με τα ιδιαίτερα μεσάτα - σαν τα παλιά ταγιέρ - κουστούμια και τα ψαράδικα - λίγο κάτω από τα γόνατα - παντελόνια" - και τις δικαστικές του υποθέσεις.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ:

"Διάβασα σε διάφορα sites περί του ότι δήθεν ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: Ο τύπος αυτός με τα ιδιαίτερα μεσάτα - σαν τα παλιά ταγιέρ - κουστούμια και τα ψαράδικα - λίγο κάτω από τα γόνατα - παντελόνια ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο, ούτε πρόσωπο με πρόσωπο ούτε τηλεφωνικά, ούτε στα ελληνικά ούτε στα κινέζικα.

Πριν από λίγη ώρα όμως μου έστειλε ένα μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο, που δυστυχώς, όση προσπάθεια και να έκανα, δεν κατάλαβα ούτε γιατί το έστειλε, ούτε σε τι κατάσταση ήταν όταν το έστειλε. Φυσιολογικός άνθρωπος και μάλιστα ιδιοκτήτης του ιστορικού Άρη είναι αδύνατον ούτε να σκεφτόταν ούτε να έστελνε τέτοιο μήνυμα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί στεναχωρήθηκε τόσο πολύ από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, ώστε να ξεφεύγει τόσο, αφού θα έπρεπε να νιώθει ιδιαίτερα τυχερός με το αποτέλεσμα, παρά το ότι ο τραγικός αγωνιστικός χώρος της επιχειρήσεως Πηλαδάκη, για την οποία πληρώνουμε 350 χιλιάρικα το χρόνο, δεν μας επιτρέπει να δείξουμε ούτε το 50% της αξίας μας.

Δυστυχώς αναγκάστηκα να κατέβω στο δικό του τραγικό επίπεδο και να του απαντήσω στο ίδιο ύφος, αφού σε όσες προσπάθειες κι αν έκανα, δεν τολμούσε να σηκώσει το τηλέφωνο. Αν ο κόσμος του Άρη έβλεπε και διάβαζε το μήνυμα του υποκειμένου αυτού, θα καταλάβαινε σε τι χέρια βρίσκεται δυστυχώς ο ιστορικός αυτός σύλλογος.

Δυστυχώς τα 31 εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια που βρίσκονται στον Ανακριτή Βεροίας πρέπει να έχουν δημιουργήσει σε αυτόν τον τύπο μεγάλα προβλήματα, αλλιώς δεν βρίσκω καμία άλλη λογική εξήγηση. Δυστυχώς το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με αναγκάζει να έρχομαι σε επαφή με πρόσωπα, που για τους δω, θα έπρεπε να περιμένουν τρεις μήνες να τους κλείσει ραντεβού η γραμματέας μου".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer