ΑΕΛ

Κούγιας κατά NOVA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή το συμβάν στον πάγκο της ΑΕΛ στο ματς με την Ξάνθη, ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι έχει στοχοποιηθεί από τη NOVA εξαιτίας της τοποθέτησης του για την μείωση των 7 εκατ. ευρώ στα τηλεοπτικά και προαναγγέλλει μηνύσεις για δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, όπως δημοσιεύθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ:

" 1. Άκουσα και είδα χθες τον τηλεπαρουσιαστή της Nova να αποσιωπά εντελώς την αιτία της παρεμβάσεως μου για να κατευνάσω τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος δικαιολογημένα είχε επεισόδιο, πριν εγώ παρέμβω, με τους δύο "γνωστούς οπαδούς" της ΑΕΛ, οι οποίοι από την προηγούμενη περίοδο εξυβρίζουν τον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΛ, εκμεταλλευόμενοι την ατμόσφαιρα του γηπέδου, όταν το αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο για την ΑΕΛ.

Είναι τα ίδια δύο ακριβώς πρόσωπα που είχαν ακριβώς το ίδιο επεισόδιο πέρυσι με τον Σάκη Τσιώλη.

Αντιλαμβάνομαι ότι η αντίδραση η δική μου και του Φώτη Κωστούλα στο ΔΣ της Super League για την παράνομη μείωση κατά 7 εκατομμύρια των χρημάτων, τα οποία βάσει συμβολαίου έπρεπε να εισπράττουμε από τη Nova, έχει ενοχλήσει τα golden boys της Nova, αλλά και αυτούς που εκφράζουν τα συμφέροντα της στο ΔΣ της Super League, αλλά η συνεχής διαστρέβλωση εκ μέρους των δημοσιογράφων της των αληθινών αιτίων, που προκάλεσαν την αντίδραση μου στα τελευταία γεγονότα με Ελ Καντουρί και Ηλία Φυντάνη, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι με έχουν στοχεύσει γιατί ήθελαν πάρα πολύ να απαλλαγούν από την παρουσία μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στην Super League και ότι θα προτιμούσαν αντί εμού κάποιον άλλο ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, όπως στο παρελθόν για να κάνουν τη "ΔΟΥΛΕΙΑ" τους και όχι έναν σαν κι εμένα, ο οποίος και μάλλον καλά νομικά γνωρίζει και ανεξάρτητος οικονομικά είναι μέσα από τη δουλειά του κι όχι μέσα από δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Έχω βιώσει και στο παρελθόν τέτοιες συμπεριφορές προς το πρόσωπο μου και από άλλους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών, όταν λόγω του λειτουργήματος μου ήμουν απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα τους, οι οποίοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δημόσια εικόνα μου με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια.

2. Όσον αφορά τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία εκμεταλλεύονται τις άτυχες στιγμές τις ΑΕΛ και βρίζουν προπονητές και παίκτες με χυδαίες εκφράσεις εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα ασυλία από την στενόχωρη ατμόσφαιρα του γηπέδου αυτές τις στιγμές, δηλώνω κατηγορηματικά ότι στο επόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί εντός έδρας με την Ξάνθη στο Κύπελλο θα ζητήσω από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του αγώνα να μας δώσει τα ακριβή στοιχεία της ταυτότητας τους και τη διεύθυνση κατοικίας τους για να κινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες μέσω της Εισαγγελίας Λάρισας, αφού το αδίκημα το οποίο διαπράττουν διώκεται αυτεπαγγέλτως και δεν χρειάζεται μήνυση ούτε από τον κ. Φυντάνη ούτε από τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους βρίζουν χυδαία".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξέσπασμα Φυντάνη μετά το ΑΕΛ - Ξάνθη
Κούγιας στο Sport24.gr: "Ο Φυντάνης έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια"
Διαψεύδουν το επεισόδιο Φυντάνης και Κούγιας
Το βίντεο της έντασης στον πάγκο της ΑΕΛ
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ