ΑΕΛ

Κούγιας: "Γι' αυτό υπήρξε ένταση με τον Ιγκλέσιας"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένταξη υπήρξε στην ανάπαυλα του αγώνα της ΑΕΛ με τον Αστέρα, όταν ο Αλέξης Κούγιας- που καθόταν στον πάγκο- κινήθηκε έξαλλος προς τους διαιτητές αλλά και τον Ματίας Ιγκλέσιας. Τι είπε για το περιστατικό.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ δηλωμένος ως διερμηνέας και με τη λήξη του ημιχρόνου τα έψαλε στους διαιτητές, ενώ κινήθηκε και κατά του Ιγκλέσιας. Μετά την αναμέτρηση, έδωσε την δική του εκδοχή για την ένταση, μιλώντας στην εφημερίδα 'Ελευθερία':

"Ο τέταρτος διαιτητής ο κ. Μάνταλος υπέδειξε το πέναλτι και ελπίζω να υποδείξει ένα τέτοιο υπέρ μας σε άλλο αγώνα. Αλλά έχω παράπονα γιατί περίμενα να δει ότι ο Ιγκλέσιας έδειξε τρεις φορές τα γεννητικά του όργανα στον Λεοζίνιο και γι' αυτό υπήρξε ένταση, όταν του ζήτησα να μην είναι ερειστικός".

Όσον αφορά το ισόπαλο 1-1, δήλωσε:

"Για μένα το μεγάλο νέο είναι η επιστροφή του κόσμου. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και στηρίζων τον Πάους με τον οποίο κάνουμε καλή δουλειά. Θα κάθομαι από εδώ και πέρα στον πάγκο της ομάδας, όπως ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου.

Έχουμε ποιότητα και θα έχουμε βελτίωση στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι. Θυμάστε πόσο χάσαμε από τον Αστέρα (σ.σ. 1-4). Οι διορθωτικές μας κινήσεις απέδωσαν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ