ΑΕΛ

Κούγιας: "Είμαι από πλουτώνιο, δεν τους βλέπω"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στους "λιγοστούς φίλους της ΑΕΛ που προκαλούν προβλήματα" λέγοντας ότι "τέλειωσε το λάδι τους". Αιχμές και σε βάρος συναδέλφων του που "γίνονται πλούσιοι από το ποδόσφαιρο και ενώ οι οπαδοί των ομάδων τους δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο".

Καταιγιστικός ο Αλέξης Κούγιας μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο ιδιοκτήτη των "βυσσινί" εκτόξευσε αιχμές σε βάρος οπαδών της ομάδας του, λέγοντάς τους ότι "είμαι από πλουτώνιο, δεν τους βλέπω. Το λάδι σας τελείωσε". Επιτέθηκε σε συναδέλφους του που "γίνονται πλούσιοι από το ποδόσφαιρο και ενώ οι οπαδοί τους δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο", ενώ θυμήθηκε την ιστορία με τον Ντεγκρά.

Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή: " Γνωρίζω το παρασκήνιο, γνωρίζω τι συνέβαινε. Λυπάμαι για τους συναδέλφους μου που άλλαξαν το χάρτη στη βάση της βαθμολογίας. Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Super League θα λογαριαστώ μαζί τους. Δεν μπορεί να είναι αυτοί οι πονηροί και εμείς τα κορόιδα. Δεν μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν ολόκληρο τον ελληνικό ποδοσφαιρικό λαό και να είναι οι τυχεροί της ζωής. Κάποιοι γίνονται πλούσιοι από το ποδόσφαιρο και ενώ οι οπαδοί τους δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο. Στο τέλος δηλητηριάστηκε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο δεν υπήρχε ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Υπήρχε ένας ΠΑΟΚ που ψαχνόταν. Σωστά ο Ολυμπιακός πούλησε τους παίκτες αυτούς. Δεν θα μπορούσε να ξαναβρεί τα χρήματα αυτά. Ο Ρομαό δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον Μιλιβόγεβιτς.

Σε όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει μια μειοψηφία που έχει τη δική της άποψη. Στην περίπτωσή μας είναι οργανωμένη με παράνομες ιστοσελίδες. Στο ματς με την Ξάνθη, είχε 10.000 κόσμο. Υπήρξαν δέκα άτομα που οργανώθηκαν, όντας βέβαιοι ότι θα υποβιβαστούμε. Θα υπήρχαν έκτροπα. με είχαν συμβουλέψει να μην πάω στο γήπεδο. Μου είχαν πει ότι η Ξάνθη θα έρθει σαν να παίζει τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και έτσι έγινε. Μετακινήθηκαν διμοιρίες ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι ερωτευμένος με την ΑΕΛ. Δεν είμαι ραγιάς στη ζωή μου. Έκανα μπάνιο στη σκάφη, η μάνα μου ζέσταινε το νερό στην ξυλόσομπα. Η προσωπική μου αξιοπρέπεια είναι πάνω από όλα.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι η πιο καθαρή ομάδα στην Ελλάδα. Δεν χρωστάει πουθενά. Όταν βλέπω ότι ο Τριποτσέρης κυνηγούσε να κάνει πέναλτι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Λεβαδειακός είναι μπροστά στο σκορ, καταλαβαίνω ότι κάτι συμβαίνει. Όταν βλέπω ότι ο Πανιώνιος τιμωρεί επτά παίκτες και ο Λεβαδειακός κερδίζει μέσα στη Νέα Σμύρνη, καταλαβαίνετε τι κηδεία μας ετοίμαζαν. Εκπροσωπώ εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ και είμαι υπερήφανος, αυτούς τους λίγους δεν τους βλέπω. Αυτοί που ανέβασαν το πανό την περασμένη αγωνιστική, έχω να τους πω: Είμαι από πλουτώνιο, δεν τους βλέπω καθόλου. Το λάδι τους τελείωσε.

Από αύριο αλλάζουμε το ρόστερ μας στις απαιτήσεις του νέου προπονητή. Δικαιώθηκα με τον Ντεγκρά. Θα μπορούσε να μας οδηγήσει στη Football League. Δεν ήταν αλήθεια ότι τον χτύπησα. Με ειρωνεύτηκα, το θεωρώ εκ του πονηρού αυτό που έκανε. Είχαμε απλά έντονη λογομαχία. Η ΑΕΛ θα είναι ισχυρή κοινωνικά ομάδα. Έχουμε το πιο ακριβό και το πιο ωραίο γήπεδο στην Ελλάδα. Πληρώνουμε 650.000 ευρώ το χρόνο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ