ΑΕΛ

Κοέφ: "Έφυγα γιατί η γυναίκα μου δεν είχε τι να κάνει στη Λάρισα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, Αλεξάντρ Κοέφ, αποκάλυψε ότι αποχώρησε από την ΑΕΛ γιατί η σύζυγός του δεν έβρισκε πράγματα για να περάσει το χρόνο της στη Λάρισα.

Στη 15 Ιανουαρίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αλεξάντρ Κοέφ μόλις έξι μήνες μετά από την έναρξή της. Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος επέστρεψε στην πατρίδα του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας (Ligue 2), Γκαζελέκ Αζαξιό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική έκδοση του "Goal.com" υποστήριξε ότι η αποχώρηση από τους "βυσσινί" οφείλεται στην αδυναμία της συζύγου του να προσαρμοστεί στη θεσσαλική πόλη.

"Όλα πήγαιναν καλά στο αγωνιστικό σκέλος. Ήδη είχα πάρει θέση βασικού. Αλλά, τα υπόλοιπα δεν πήγαιναν καλά... οι φιλοδοξίες της ομάδας και η ζωή με τη σύζυγό μου. Δεν ένιωθε καλά στην πόλη, δεν είχε πράγματα να κάνει. Για μένα ήταν σημαντικό να νιώθει καλά. Γι' αυτό δεν ήθελα να μείνω περισσότερο στη Λάρισα. Σε μια άλλη χώρα, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αλλά εκεί ήταν δύσκολα", υποστήριξε ο Αλεξάντρ Κοέφ.

Αγωνίστηκε σε οκτώ ματς στη Super League - μάλιστα πέτυχε κι ένα γκολ στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Λεβαδειακό - και ένα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ