ΑΕΛ

Κεκλεισμένων η ΑΕΛ και πρόστιμο 33.375 ευρώ

Κεκλεισμένων η ΑΕΛ και πρόστιμο 33.375 ευρώ
ΑΕΛ, οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 33.375 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η ΑΕΛ για όσα έγιναν στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Νέα ηχηρή "καμπάνα" στην ΑΕΛ. Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την ΠΑΕ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 33.375 ευρώ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν δεν υπάρξει αποχή των ποδοσφαιριστών, όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ, το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα γίνει χωρίς κόσμο στο AEL FC Arena.

Η απόφαση: "Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: "Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα(6.750) ευρώ για την πρώτη πράξη και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική για τη δεύτερη πράξη. Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή τριάντα τριών χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα πέντε (33.375) ευρώ (αγώνας της 27-11-2015 με ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ)".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ