"Καρφιά" σε Ντόστανιτς η ΑΕΛ, χαρακτηρισμοί για Σκύφτα

"Καρφιά" σε Ντόστανιτς η ΑΕΛ, χαρακτηρισμοί για Σκύφτα

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει πως δεν θέλει να δώσει ποτέ πολιτικό χρώμα σε οτιδήποτε έχει σχέση τόσο με την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και με την ΑΕΛική ιδέα και πετάει... βέλη για τον Ντόστανιτς και τον βοηθό του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως δεν θέλει να δώσει ποτέ πολιτικό χρώμα σε οτιδήποτε έχει σχέση τόσο με την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και με την ΑΕΛική ιδέα. Εντούτοις, ρίχνει τα "βέλη" της στον Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος παραιτήθηκε χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε προκαταβολικά, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ κάνει χαρακτηρισμούς για τον βοηθό του.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θέλει να δώσει ποτέ πολιτικό χρώμα σε οτιδήποτε έχει σχέση τόσο με την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και με την ΑΕΛική ιδέα, αλλά τόσο η ιδιοκτησία της, όσο και η διοίκηση της είμαστε οργισμένοι από τις συμπεριφορές ιδιοκτητών sites και του δημοσιογράφου που εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο, στον τρόπο προβολής της συνεντεύξεως τύπου του για 15 μέρες προπονητού της, ο οποίος παραιτήθηκε χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε προκαταβολικά, μόνο και μόνο γιατί δεν επέβαλε την παρουσία στο προπονητικό κέντρο και στα αποδυτήρια της ομάδος του αρτοποιού, εντελώς αναξιοπρεπούς, αλλά και γνωστού ρατσιστή, φίλου του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αξιολογεί τις συμπεριφορές όλων και τις αντιμετωπίζει ανάλογα.

Ευτυχώς έχουμε καλά αντανακλαστικά και διορθώνουμε γρήγορα τα λάθη μας και κάθε μέρα μαθαίνουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι της ομάδος, οι οποίοι εύχονται και  χαίρονται τις επιτυχίες της και ποιοι προσδοκούν και εύχονται την αποτυχία της".

Photo Credits: Εurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24