ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση της εταιρείας του γηπέδου της Λάρισας στον Κούγια για τον κακό αγωνιστικό χώρο

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το "AEL FC Arena" απάντησε στην προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια για το γήπεδο και την κατάσταση του χλοοτάπητα τονίζοντας πως προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο.

Άλλη μια κόντρα έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΕΛ και την εταιρεία που διαχειρίζεται το "AEL FC Arena" για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και το ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση την Δευτέρα το πρωί επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη αλλά λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση της εταιρείας που διαχειρίζεται το γήπεδο για να τονίσει πως είναι υποχρέωση της διοίκησης της Λάρισας βάση της σύμβασης η συντήρηση του γηπέδου.

Όσο για τα χρήματα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει ο Αλέξης Κούγιας για το γήπεδο τονίζει πως ίσως σε αυτά μάλλον συμπεριλαμβάνει και τα χρήματα για ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση-απάντηση αναφέρει:

"Το ότι προσπαθείτε συνέχεια να παραπλανήσετε τον κόσμο με διηγήματα και ψεύδη είναι κομμάτι της ζωή σας . Αποτελεί συμβατική σας υποχρέωση με ρητή αναφορά στην σελίδα 8 στο άρθρο 1.4 της σύμβασης που έχει τη υπογραφή σας, ότι η ευθύνη συντήρησης χλοοτάπητα και λοιπών χώρων είναι δική σας 100% , απλά η συντήρηση τέτοιων γηπέδων απαιτεί επαγγελματικά μηχανήματα και επαγγελματικό πρόγραμμα και όχι τρακτεράκια που δεν κάνουν ούτε για κήπους σπιτιών και πολλές φορές μένουν από καύσιμο κατά την διάρκεια κουρέματος στην μέση του γηπέδου το οποίο στοιχίζει 15 ευρώ ανά κούρεμα.

Τα χρήματα που έχουν πληρωθεί για χρήση γηπέδου 4 ετών είναι λιγότερο από 1 εκ , αλλά προφανώς στο ποσό που εσείς λέτε ότι δώσατε βάζετε και πληρωμές ποδοσφαιριστών .

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στα ίδια και στα ίδια ψεύδη του κ. Κούγια αλλά περισσότερο λυπούμαστε που εμπιστευτήκαμε την συντήρηση του χλοοτάπητα και των λοιπών χώρων σε αυτόν τον άνθρωπο.

Από την ημέρα κατασκευής του γηπέδου οι περισσότερες ζημιές και φθορές έχουν γίνει με ευθύνη του και επί των ημερών του και αντί να τις επισκευάσει κάτι που επίσης αποτελεί συμβατική του υποχρέωση μας κατηγορεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ