ΑΕΛ

Η ΑΕΛ συμφώνησε με την Bayer

Η ΑΕΛ συμφώνησε με την Bayer

Τη συμφωνία της με την εταιρεία Bayer CroScience επισημοποίησε τη Δευτέρα (21/09) η ΑΕΛ. Την ίδια εταιρεία που προ ημερών είχε γραφτεί πως θα αποτελούσε χορηγό της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Μια σπουδαία συμφωνία έκανε γνωστό ότι οριστικοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου έδωσε τα χέρια με την Bayer CropScience, για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεών της για τη γεωργία.

Όπως ανακοινώθηκε: "Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, συμφωνήθηκε η διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γεωργία της Bayer CropScienceεντός του γηπέδου ΑΡΕΝΑ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του κου Απόστολου Κλοντζάρη,Country HeadτηςBayer CropScienceκαι του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΛ κου Αλέξη Κούγια.

Εχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τον Ελληνα αγρότη, η εταιρία καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών BayWin στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερα στον τομέα των σπόρων, η εταιρία πρόσφατα εγκαινίασε το πιλοτικό πρόγραμμα για το βαμβάκι «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF). Πεπεισμένη για την αναγκαιότητα εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στην γεωργία, η Bayer CropScience τονίζει την πολυετή παρουσία της στην «καρδιά της αγροτικής κοινωνίας» την οποία υποστηρίζει ενεργά προσφέροντας τόσο καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας όσο και σπόρους αλλά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας για επαγγελματίες".

Για την συγκεκριμένη εταιρεία είχε γραφτεί πως θα "έμπαινε" στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, προσφέροντας 16 εκατ. ευρώ. Τα ρεπορτάζ ωστόσο διαψεύστηκαν άμεσα από τους Αρκάδες.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ