ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ψωνίζει από τα Βαλκάνια

Η ΑΕΛ ψωνίζει από τα Βαλκάνια
AEL FC Arena

Οι μεταγραφές της ΑΕΛ έχουν... άρωμα Βαλκανίων. Αυτή τη στιγμή έντεκα ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ρόστερ των Θεσσαλών από τη συγκεκριμένη αγορά. Δείτε τη λίστα.

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναγκάζουν αρκετές από τις ομάδες να στραφούν για τη μεταγραφική τους ενίσχυση στην αγορά των Βαλκανίων. Αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές από τις συγκεκριμένες χώρες είναι πιο προσιτοί οικονομικά.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας ομάδας είναι η ΑΕΛ, η οποία όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο "ψωνίζει" από τα Βαλκάνια. Τρεις κινήσεις έχει κάνει μέχρι σήμερα, όλες από εκεί. Νέμανια Μλαντένοβιτς και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς από Σερβία, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ από Βουλγαρία.

Στο ξεκίνημα της σεζόν οι βυσσινί" άρχισαν με έναν Αλβανό, ο οποίος ωστόσο έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα (Άντονι Φατιόν), με τρεις Κροάτες, τρεις Σέρβους και έναν Μαυροβούνιο. Το μεταγραφικό "παζλ" του Ιανουαρίου ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί και μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αφιχθούν στον κάμπο κι άλλοι Βαλκάνιοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Σέρβος Σίνισα Μπάμπιτς θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός απροόπτου, καθώς δεν έχει πείσει πως μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ στην προσπάθεια που κάνει για μια θέση από την 5η έως το 10η.

Δείτε τη λίστα με τους Βαλκάνιους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των "βυσσινί":

ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΑ
Άντονι Φατιόν Αλβανία
Αντνάν Αγκάνοβιτς Κροατία
Νίκολα Ζίζιτς Κροατία
Σάντι Κρίζμαν Κροατία
Μλάντεν Μπόζοβιτς Μαυροβούνιο
Σίνισα Μπάμπιτς Σερβία
Μίλος Ντέλετιτς Σερβία
Μάρκο Γιοβάνοβιτς Σερβία
Νέμανια Μλαντένοβιτς Σερβία
Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς Σερβία
Χρίστοφορ Χούμπτσεφ Βουλγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς η ΑΕΛ
Την Τετάρτη στη Λάρισα ο Νέμανια Μλαντένοβιτς
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ