ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έλυσε ξαφνικά το συμβόλαιο του Αναστασόπουλου

Η ΑΕΛ έλυσε ξαφνικά το συμβόλαιο του Αναστασόπουλου
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση συμβολαίου με τον αρχηγό Νίκο Αναστασόπουλο, κατηγορώντας τον για πειθαρχικό παράπτωμα, κάτι που αρνείται ο ποδοσφαιριστής.

Ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΛ, πριν καλά καλά αρχίσει η χρονιά. Ο λόγος για τον Νίκο Αναστασόπουλος, εκ των αρχηγών της σεζόν, για πειθαρχικό παράπτωμα, όπως αναφέρει λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

"Για βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Νίκου Αναστασόπουλου με την ΠΑΕ ΑΕΛ", αναγράφεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Την ίδια αιτία επικαλείται και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, σε παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου "ΑΕΛ Radio", χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα του 24χρονου αμυντικού μέσου, που ο ίδιος είχε χρίσει αρχηγό προ ημερών.

Ο διοικητικός ηγέτης των "βυσσινί" ισχυρίζεται ότι η όλη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν επαγγελματική και ότι έχει υποπέσει αρκετές φορές σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο ίδιος ο Αναστασόπουλος, πάντως, ο οποίος ανήκε στην ΑΕΛ από τον Ιούλιο του 2015, αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει στο facebook ότι δεν έχει προβεί σε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά . "Δεν έχω πράξει κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα το γνωρίζει", έγραψε σχετικά.

Η ΑΕΛ έλυσε ξαφνικά το συμβόλαιο του Αναστασόπουλου

Παρ' όλα αυτά, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους όλο αυτόν τον καιρό: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Θέλω να πω καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου, να είναι υγιείς και να φτάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Καλή επιτυχία για σήμερα!".

Η ΑΕΛ έλυσε ξαφνικά το συμβόλαιο του Αναστασόπουλου

Προ ημερών, ο σύλλογος είχε αποδεσμεύσει ξαφνικά ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, Ντοντό και Βασίλη Κουτσιανικούλη, οι οποίοι έκαναν κανονικά προετοιμασία το καλοκαίρι, ενώ ο τελευταίος αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ