ΑΕΛ

Φυντάνης στο Sport24.gr: "Έβριζαν μάνες, σπίτια, το έργο είναι στημένο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για τα υβριστικά και "απειλητικά" μηνύματα που δέχτηκε στο Facebook αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (13/2).

Υβριστικά και απειλητικά μηνύματα δέχτηκε ο Ηλίας Φυντάνης, λίγες ώρες μετά την ήττα (0-3) της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Άλλα στο facebook, άλλα στο κινητό του τηλέφωνο από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (13/2), όπως υποστήριξε ο ίδιος. Ο τεχνικός των "βυσσινί" μίλησε στο Sport24.gr για υποστήριξε ότι "στόχος τους είναι να εμποδίσουν την τρελή πορεία που κάνει η ΑΕΛ".

Ανέφερε, ακόμα, ότι ο λόγος που έβριζαν είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ, απαντώντας: "Ξέρετε από ποιον χάσαμε; Από ομάδα που έχει μπάτζετ 31.500.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει ο ΠΑΟΚ. Το πιο ακριβό ρόστερ. Το δικό μας ρόστερ είναι σκάρτο 1,5 εκατ. ευρώ. Όσο κοστίζει ο Βιεϊρίνια, κοστίζει όλη η ΑΕΛ". Αναλυτικά η δήλωση του Φυντάνη:

"Μόλις γυρίσαμε στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη, μετά τις 02.00 την Τρίτη, άρχισαν να βρίζουν χυδαία. Μάνες, σπίτια, όλα είναι γραμμένα. Έβριζαν γιατί έχασε η ομάδα. Ξέρετε από ποιον χάσαμε; Από ομάδα που έχει μπάτζετ 31.500.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει ο ΠΑΟΚ. Το πιο ακριβό ρόστερ. Το δικό μας ρόστερ είναι σκάρτο 1,5 εκατ. ευρώ. Όσο κάνει ο Βιεϊρίνια, κάνει όλη η ΑΕΛ. Δεν σκέφτονται ότι η ομάδα πήγε στους τέσσερις του Κυπέλλου, ότι έχουμε 22 βαθμούς και έχουμε σωθεί από τον πρώτο γύρο. Έψαχναν την ευκαιρία να κάνει ήττα η ΑΕΛ για να βρίσουν εμένα.

Η ομάδα πέρυσι αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα Β' Εθνικής, τα Τρίκαλα. Εφέτος είναι εκτός ο Ολυμπιακός! Μπορούν να το καταλάβουν; Κάποιος με αποκάλεσε δημόσια πουτ@@@@ γιε. Από εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία. Είναι δέκα άτομα και γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Κακό κάνουν στην ΑΕΛ και όχι σε εμένα. Να σταματήσουν να βρίζουν. Πήρα την ομάδα με 2 βαθμούς και τώρα έχει 22. Ο στόχος δεν αλλάζει, να τερματίσουμε από την 5η έως τη 10η θέση. Να μην ξανασχοληθούν μαζί μου. Μου έστελναν μηνύματα όχι μόνο στο facebook, αλλά και στο κινητό μου τηλέφωνο. Δεν θέλω να προβώ σε μηνύσεις, δεν είναι αυτό το ποιόν μου. Είμαι προπονητής και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Το έργο είναι όλο στημένο για να εμποδίσουν την τρελή πορεία που κάνει η ΑΕΛ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ