ΑΕΛ

Φυντάνης σε παίκτες: "Είμαι υπερήφανος για την υπέρβασή σας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης αποχώρησε από την ΑΕΛ και με επιστολή του ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι είνμαι υπερήφανος για την υπέρβαση που έκαναν και ξέφυγε η ομάδα από την τελευταία θέση.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί η ΑΕΛ από εδώ και στο εξής, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Φυντάνη, έπειτα από την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό. Ο τέως πια τεχνικός των "βυσσινί" αποχαιρέτησε τους παίκτες με μια επιστολή, στην οποία τους ευχαριστεί για όλα όσα έκαναν.

Η επιστολή του Φυντάνη: "Έπειτα από αυτό το περιπετειώδες και όμορφο ταξίδι που έζησα ευρισκόμενος στο τιμόνι της ιστορικής και μεγάλης ομάδας της ΑΕΛ, παρέα με όλους εσάς τους υπέροχους ποδοσφαιριστές με τον άψογο χαρακτήρα σας και τον επαγγελματισμό σας εντός και εκτός γηπέδου.Φεύγω έχοντας στη βαλίτσα μου όμορφες αναμνήσεις, πολλούς καινούργιους φίλους και αληθινούς οι οποίοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό μου την αγάπη και το πάθος που είχα για την ΑΕΛ, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση.

Είμαι υπερήφανος για εσάς όλους έναν – έναν ονομαστικά, γιατί γνώριζα ότι δίνετε ψυχή και σώμα για να έρθουν οι επιτυχίες. Είμαι υπερήφανος για εσάς για την υπέρβαση που κάνατε να ξεφύγει η ομάδα από την τελευταία θέση. Έχοντας σε 22 παιχνίδια 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες, φέρνοντας δε την ΑΕΛ στους «4» του κυπέλλου με πολλές ελπίδες να παίξει στον τελικό. Και αυτό οφείλεται σε εσάς αποκλειστικά.

Πέρασα μοναδικές στιγμές σε αυτό το ταξίδι και σας ευχαριστώ όλους.

Καλή δύναμη, κουράγιο και υγεία!

Ο προπονητής σας Ηλίας Φυντάνης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος Φυντάνης και Μόρας, νέος τεχνικός της ΑΕΛ ο Ντόστανιτς
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ