ΑΕΛ

Φυντάνης: "Ο Πανιώνιος έπρεπε να είναι στη δική μας θέση κι εμείς στη δική του"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, τόνισε ότι με βάση την εικόνα του ματς οι "βυσσινί" θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση του Πανιωνίου, και το αντίστροφο.

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανιώνιο δίχως γκολ (0-0) για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον τεχνικό των "βυσσινί", Ηλία Φυντάνη, να τονίζει ότι οι θέσεις των δύο ομάδων στην κατάταξη του πρωταθλήματος έπρεπε να είναι αντεστραμμένες.

Παράλληλα, τόνισε ότι εάν οι Θεσσαλοί αγγίξουν το 70% της απόδοσής τους απέναντι στους "κυανέρυθρους" θα περάσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Νομίζω με την απόδοση που είχε σήμερα η ομάδα, εμείς θα έπρεπε να είμαστε στη θέση του Πανιωνίου κι αυτοί στη δική μας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει βλέψεις για την πεντάδα και είναι πιο ψηλά από εμάς.

Εμείς θα μπορούσαμε να "καθαρίσουμε" το ματς σε δύο τρεις φάσεις που έγιναν. Με αποκορύφωμα του Κρίζμαν που ήταν σε κενή εστία. Η ομάδα μας δεν κινδύνεψε ποτέ, ακόμα κι όταν ρισκάραμε και παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ και βρισκόντουσαν στο γήπεδο οι Περόνε, Ναζλίδης, Μλαντένοβιτς, Λεοζίνιο κι ο Μασούρας που είχε γίνει εξτρέμ.

Είχαμε όμως να αντιμετωπίσουμε εκτός από τον Πανιώνιο, την εχθρική διαιτησία. Είναι κάτι το οποίο δεν το έχω αναφέρει ξανά φέτος. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα και σήμερα νικητές θα έπρεπε να είμαστε εμείς. Μένουμε δυστυχώς με την πίκρα πως δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είδατε όμως πως η ομάδα αρχίζει και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Το άγχος έχει φύγει και θα ανέβουμε περισσότερο.

Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε πλαγιοκοπήσεις με τους παίκτες όπως ο Ντέλετιτς και ο Μασούρας που έγινε πάλι μπακ. Ο Μασούρας είναι επιθετικός παίκτης και είδατε πως και σήμερα βρισκόταν ως εξτρέμ.

Έχουμε το πρόβλημα στο σκοράρισμα επειδή μας λείπουν οι παίκτες. Βρήκαμε λύσεις με τον Μιλοσάβλιεβιτς και τον Μλαντένοβιτς, αλλά δεν μπαίνουν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Μας βοηθούν στην κυκλοφορία και στην δημιουργία περισσότερο.

Εμείς ρισκάραμε και με δύο επιθετικούς και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και στο ματς με τον Ατρόμητο εμείς ήμασταν αυτοί που χάσαμε τις ευκαιρίες και πληρώσαμε ένα λάθος. Ο Πανιώνιος σήμερα έκανε πέντε λάθη και δεν το πλήρωσε. Χάσαμε και μία φάση με κενή εστία… Ο Κρίζμαν δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, παρά το γεγονός πως ήταν στους διακριθέντες και την περιπέτεια που είχε μέσα στη βδομάδα. Αν έβαζε το γκολ εκεί δεν θα χάναμε τους τρεις βαθμούς ακόμα κι αν παίζαμε επτά χρόνια".

Για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Αν η ομάδα παίξει στο 70% της σημερινής απόδοσης και με το φρεσκάρισμα που θα γίνει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ