ΑΕΛ

Φυντάνης: "Μοιάζει με τρίποντο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση των "βυσσινί" για τον βαθμό της ισοπαλίας και εκφράστηκε μέσω του Ηλία Φυντάνη.

Ο Ηλίας Φυντάνης έδειξε άκρως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, άφησε αιχμές για τους προκατόχους του και σχολίασε τον τίτλο του "υπηρεσιακού" τεχνικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι:
"Παίξαμε με μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, με ένα μπάτζετ που δεν συγκρίνεται με το δικό μας. Τους είδαμε κατάματα. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει με βάση την εικόνα μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να ανεβάσουμε τη ψυχολογία των παικτών. Ηταν εύκολο να δείτε ότι αλλάξαμε το τρόπο παιχνιδιού μας.

Κλείσαμε τους διαδρόμους στους επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεχθήκαμε ένα γκολ από δική μας λάθος συνεννόηση. Στις αντεπιθέσεις είχαμε σωστή σκέψη αλλά μας έλειπε κάτι. Στο τέλος, ο βαθμός αυτός μοιάζει με “τρίποντο“. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε άλλο τρόπο παιχνιδιού, ανάλογα με τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον 12ο μας παίκτη”.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο:
”Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες πως δεν θα πρέπει να αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Αναζητήσαμε διαγώνιες και κάθετες πάσες. Ο Λεοζίνιο βγήκε για λόγους τακτικής. Θέλαμε να πρεσάρουμε τα δυο στόπερ του ΠΑΟΚ. Στο τέλος παίζαμε με τρία σέντερ φορ και τρεις στην άμυνα”.

Για την εικόνα της Λάρισας σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
"Μη ρωτάτε εμένα… Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο και να κάθεται στον πάγκο ο Λεοζίνιο".

Για το μέλλον του στη Λάρισα:
"Υπηρεσιακοί είναι μόνο οι αστυνομικοί. Εγώ είμαι προπονητής. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον πρόεδρο…."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ