Φυντάνης: "Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο"

Φυντάνης: "Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο"

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στα δυο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ έδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον τεχνικό της, Ηλία Φυντάνη, να τονίζει πως η ομάδα του έχασε ένα ημίχρονο και σημείωσε πως στο πρώτο μέρος οι παίκτες του δεν ακολούθησαν τις αλλαγές του.

Επίσης στάθηκε και στην τρίτη αλλαγή που δεν έγινε όπως θα ήθελε καθώς δεν μπόρεσε να βάλει τον Λεοζίνιο που είχε ετοιμάσει. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για μας το σημερινό καθώς πιστεύαμε μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και με αυτό το σκεπτικό θέλαμε να μπούμε δηλαδή να πιέσουμε τον αντίπαλο στα 3/4 του γηπέδου και με τις γραμμές μας να είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι είχαμε και το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο.

Για πρώτη φορά οι παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν τα πήγαν καλά και πήγαιναν σε δεύτερο χρόνο στη μπάλα, με αποτέλεσμα να πρέπει οι κεντρικοί αμυντικοί να πηγαίνουν για βοήθειες και να έχουμε πρόβλημα πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε το σκηνικό με την είσοδο του Αγκάνοβιτς και ρισκάροντας με Ρέντζα, Γουάλας κλείσαμε το Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο και αυτό έγινε για να μπορεί να παίξει και πιο μπροστά ο Μασούρας και να έχει και βοήθειες ο Κρίσμαν και έτσι να πιέσουμε για να φτάσουμε στο γκολ.

Δυστυχώς όμως και πάνω που είχαμε έτοιμο για αλλαγή τον Λεοζίνιο ήρθε ο τραυματισμός του Γκόϊκοβιτς, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσουμε με τον Γκόλια και να γίνει τρίτη αλλαγή ο Περόνε. Με συνέπεια να μην μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας.

Γενικά στο δεύτερο προσπαθήσαμε πολύ περισσότερο από ότι στο πρώτο που δεν ακολούθησαν οι παίκτες τις εντολές μου, αλλά τελικά ήρθε η ήττα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Φυντάνης: "Χάσαμε ένα ημίχρονο"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24