ΑΕΛ

Φυντάνης: "Φάνηκε η ποιότητα του ΠΑΟΚ, χάσαμε δίκαια"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια στην Τούμπα.

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, μετά την ήττα με σκορ 3-0 στην Τούμπα, ενώ τόνισε ότι για την ομάδα του προέχουν οι αγώνες με Παναθηναϊκό και Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πειραιώτης τεχνικός:

Για το παιχνίδι:

"Ο ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ, η ποιότητα του φάνηκε ξεκάθαρα και χάσαμε δίκαια.

Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή κόπωση των ποδοσφαιριστών μας αλλά την ποιότητα του ΠΑΟΚ, που είναι μεγαλύτερη από τη δική μας.

Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει πολύ επιθετικά, ενώ είχαμε έλλειψη από βασικούς μας ποδοσφαιριστές, όπως οι Ρέντζας, Ντέλετιτς και Κρίζμαν.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και άλλους που αγωνίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα που αξίζει τα συγχαρητήρια και αξίζει να έρθει πρώτη".

Για τα προβλήματα της ομάδας του στο παιχνίδι:

"Το πρόβλημα για εμάς ήταν και στην και στη δεξιά πτέρυγα. Όταν μια ομάδα έχει μπακ Βιεϊρίνα και Μάτος αναγκάζεσαι να παίξεις πολύ κλειστά, όμως κρίθηκε στις ατομικές τους ενέργειες.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από τους 11 οι 8 παίκτες έβγαλαν όλο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Για εμάς προέχουν τα ματς με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών μας ήταν περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια παρά στο σημερινό".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ