ΑΕΛ

Φωνάζει για τον βοηθό Βεργέτη η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό του Δημήτρη Βεργέτη ως β' βοηθού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, υπογραμμίζοντας πως είναι συγγενής του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, Στάικου Βεργέτη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζει πως ο επόπτης του συνδέσμου Αρκαδίας ήταν ο υπαίτιος της ήττας στο ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό και αυτός που οδήγησε επίσης σε ήττα την Κ-20 της θεσσαλικής ομάδας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται εντονότατα για το ορισμό από τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη ως βοηθού διαιτητή του Βεργέτη από τον σύνδεσμο Αρκαδίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα Α' γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει.

Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ, όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια.

Ο Βεργέτης είναι συγγενής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ