ΑΕΛ

Φατιόν: "Στα γκολ του Γιόχανσον έπρεπε να τον σταματήσουμε με φάουλ"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Ο Αντονί Φατιόν στάθηκε στα δύο γκολ του Ματίας Γιόχανσον στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός, λέγοντας ότι θα έπρεπε να τον έχουν σταματήσει με φάουλ οι παίκτες της ΑΕΛ

Δυο πανέμορφα γκολ πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ ο Ματίας Γιόχανσον στη νίκη των πράσινων με 3-1 και ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 2-0. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Σουηδός μπακ χαφ πέτυχε δυο γκολ σε ένα παιχνίδι.

Στο πρώτο γκολ στο 28' ο Γιόχανσον έκανε την κούρσα από τα δεξιά με τον Μπουζούκη να του κάνει την πάσα στον σωστό χρόνο και τον κατάλληλο χώρο. Ο Σουηδός την πήρε μπροστά του και με ωραίο δεξί σουτ άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο τέρμα στο 63' ο Γιόχανσον έγινε αποδέκτης μιας πάσας του Μπουζούκη στο χώρο του κέντρου και ο Σουηδός έτρεξε πενήντα μέτρα, πέρασε έναν αντίπαλο, κέρδισε και μια κόντρα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Ο Αντονί Φατιόν στάθηκε στα δύο γκολ του Γιόχανσον, λέγοντας ότι θα έπρεπε να τον έχουν σταματήσει με φάουλ οι παίκτες της ΑΕΛ: "Πιστεύω πως αδικούμε τον εαυτό μας. Είμαστε καλή ομάδα, καλοί παίκτες. Φάγαμε πολύ εύκολα γκολ και πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Στη φάση των γκολ, ο Γιόχανσον διέσχισε πολλά μέτρα και έπρεπε να τον σταματήσουμε, έστω με ένα φάουλ.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, θα είμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά έτσι είναι όταν δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ. Νομίζω πως θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε από τη στιγμή που μειώσαμε σε 1-2, αλλά στη συνέχεια το τρίτο γκολ τελείωσε τα πράγματα για εμάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ