ΑΕΛ

Έρχεται για Μασούρα η Νόριτς

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μασούρας EUROKINISSI SPORTS

Scouts της Νόριτς, ομάδα που συμμετέχει στην Championship, θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μασούρα της ΑΕΛ.

Ξεχωρίζει στην εφετινή ΑΕΛ ο Γιάννης Μασούρας. Ο 22χρονος φουλ μπακ, πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με 21 συμμετοχές (16 στη Super League και 5 στο Κύπελλο). Είτε δεξιός μπακ όταν έπαιξε, είτε χαφ, είχε μεστή παρουσία στα παιχνίδια των "βυσσινί".

Για τον Πατρινό ποδοσφαιριστή θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα scouts της Νόριτς, προκειμένου να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Την Κυριακή (25/2, 17.15) η ΑΕΛ υποδέχεται τον Πλατανιά στο AEL FC Arena, ενώ για την 24η αγωνιστική στις 4 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο πιθανότατα θα τσεκαριστεί από τους Βρετανούς.

Μέσα σε αυτές τις 21 συμμετοχές, ο Μασούρας έχει σημειώσει τρία γκολ. Και τα τρία σημειώθηκαν στο Κύπελλο, στα δύο παιχνίδια των προημιτελικών με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Νόριτς είναι στην 12η θέση της Championship, στη μέση της βαθμολογίας (στη 2η κατηγορία της Αγγλίας συμμετέχουν 24 ομάδες).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ