Επίθεση Κούγια σε Μελισσανίδη

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε σε προσωπική του δήλωση ότι τον κάλεσε με απόκρυψη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τον απείλησε για το σχόλιο που έκανε κατά του διαιτητή του μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιάς, Γιώργου Κομίνη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση έβαλε κατά του διαιτητή του μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά, Γιώργου Κομίνη, για το πέναλτι που σφύριξε κι από το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Σε νέα προσωπική του δήλωσε ο Κούγιας υποστήριξε ότι τον κάλεσε με απόκρυψη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τον απείλησε.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ:

"Πριν από λίγα δευτερόλεπτα με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου από απόκρυψη αυτή η αντρούκλα, ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης έντιμος επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επειδή όταν οδηγώ και όταν δεν βρίσκομαι στα δικαστήρια, απαντώ σε όλες τις κλήσεις μου σε ανοικτή ακρόαση, οι άνθρωποι που ήταν στο αυτοκίνητο μου άκουσαν τις γυναικουλίστικες απειλές του, για την δήλωση που έκανα για τον Κομίνη με αφορμή το μαϊμού πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Πλατανιά στο σημερινό μπαράζ.

Επειδή εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου ούτε από απόκρυψη να παίρνω τηλέφωνο και να απειλώ. Επειδή τον Μελισσανίδη τον γνωρίζω από τότε που ήταν δάσκαλος σχολής οδηγών στην Νίκαια.

Επειδή τον γνωρίζω από τον αείμνηστο «Γιαννέα» του οποίου ήμουν δικηγόρος. Επειδή πολύ σύντομα θα προσδιοριστεί και η δίκη για την επίθεση εις βάρος μου από τους μπράβους του στην Βουλιαγμένη.

Επειδή όπως έχω δηλώσει τον σιχαίνομαι και σαν άνθρωπο και σαν αθλητικό παράγοντα. Δημοσιοποιώ αυτή την κατινίστικη συμπεριφορά του και του συστήνω αυτά να τα κάνει σε άλλους ανθρώπους και όχι σε μένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κούγιας: "Ο Κομίνης έβγαλε μαϊμού πρωταθλητή και έκανε ξανά το θαύμα του"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS