ΑΕΛ

Κούγιας κατά Γραμμένου: "Έπρεπε να παίρνεις 150.000 ευρώ τον μήνα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον Πανιώνιο, ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή δήλωση επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, λέγοντας ότι έπρεπε να παίρνει όχι 15.000, αλλά 150.000 ευρώ το μήνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε τρεις ανακοινώσεις κατά του διαιτητή Κοτσάνη. Αμέσως μετά το τέλος του ματς, στο οποίο οι "βυσσινί" ηττήθηκαν 1-0 στη Νέα Σμύρνη, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Στη γραπτή του δήλωση ανέφερε: " Μπράβο ρε Γραμμένε οικονομικά ανεξάρτητε που ήρθες να εξυγιάνεις το ποδόσφαιρο! Όχι 15 χιλιάδες το μήνα πρέπει να παίρνεις σαν Πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά κατά την κρίση μου με το έργο που προσφέρεις πρέπει να προσθέσεις άλλο ένα μηδενικό, δηλαδή 150 χιλιάδες το μήνα.

Φαντάζομαι τόσα έβγαζες και από τη δικηγορία, που κινδυνεύει να σε χάσει, αλλά δεν πειράζει γιατί εσύ και ο Δέδες, εκτός από τα 350 χιλιάρικα που δώσατε στον Παπαδόπουλο, θα σώσετε και το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας, συγχαρητήρια και στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Εμείς περιμένουμε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, φανταζόμαστε χωρίς τον Κοτσάνη του πρώτου γύρου, για να ευχαριστηθούν οι Έλληνες οπαδοί ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο μόνο για να νικήσει, καθαρή και χωρίς δανεικούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0: Ο Μαξίμοβιτς έδωσε ξανά τη λύση
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ