ΑΕΛ

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Παπαφώτης

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Παπαφώτης

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Κύπριου διεθνή επιτελικού μέσου, Βασίλη Παπαφώτη, Βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και παρακολούθησε το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 12 Ιουλίου το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο 23χρονος Κύπριος διεθνής επιτελικός μέσος, Βασίλης Παπαφώτης, ήταν πολύ κοντά στην ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν την Τρίτη (17/7) την απόκτηση του μέχρι πρότινος μέσου του ΑΠΟΕΛ.

Ο Βασίλης Παπαφώτης βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι - όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Θεσσαλών - και παρακολούθησε πλάι στους Πίτι και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο τη φιλική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας τον συνόδευσε ο Κύπριος δικηγόρος κι εκπρόσωπός του, Παναγιώτης Γεωργίου. Η ομάδας της Λάρισας βλέπει στο πρόσωπο του Βασίλη Παπαφώτη έναν νέο... Γιάννη Μασούρα. Παίκτη, δηλαδή, που θα εξελιχθεί κι ενδεχομένως θα πουληθεί σε μερικά χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 23χρονο Κύπριο διεθνή επιτελικό μέσο Βασίλη Παπαφώτη, ο οποίος ήδη από την προηγούμενη Κυριακή έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ