ΑΕΛ

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Μπαργκάν

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Άρης, Μπαργκάν MOTIONTEAM

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ, Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. H 17η προσθήκη των "βυσσινί".

Στη Λάρισα βρίσκεται ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, Αλεξάντρ Κοέφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί (θα γίνει εντός της ημέρας).

Τον πρόλαβε στις ανακοινώσεις ο Κενάν Μπαργκάν. Ο 29χρονος εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, βρέθηκε τις προηγούμενους ημέρες κοντά στη Λαμία, αλλά μετά την αρνητική εισήγηση του "κυανόλευκου" τεχνικού επιτελείου κατέληξε στη Λάρισα.

Οι "βυσσινί" έχουν αποκτήσει μέχρι τώρα τους Νοέ Ακόστα, Μίλοβαν Πέτροβικ, Παναγιώτη Παϊτέρη, Σάμι Φριουί, Πέταρ Κούνιτς, Σουάντ Σαχίτι, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, Πασχάλη Κάσσο, Θοδωρή Τριποτσέρη, Νέστορα Γκέκα, Χρήστο Γρομητσάρη, Πίτι, Νίκο Καρανίκα, Μάρκο Νούνιτς, Μπασίμ Μόρσι και Μανώλη Μπέρτο.

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Μπαργκάν

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 29χρονο επιθετικό Κενάν Μπαργκάν.

Ο Κενάν Μπαργκάν έχει αγωνιστεί στις ΠΑΕ Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιος και Άρης και την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε σε 21 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πέτυχε 3 γκολ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ