ΑΕΛ

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Ακόστα

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου αριστερού μπακ-χαφ, Νοέ Ακόστα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Πετρολούλ.

Από τις 18 Ιουλίου σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr για την πρόθεση της ΑΕΛ να εντάξει στο δυναμικό της τον Νοέ Ακόστα, από τη στιγμή που θα έμενε ελεύθερος από τη Λαμία.

Ο 34χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ έμεινε ελεύθερος, πήγε στη Ρουμανία για την Πετρολούλ, αλλά έλυσε το συμβόλαιό του κι ενσωματώθηκε στην ΑΕΛ. Στην ομάδα της Λάρισας συναντά ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στη Λαμία, Πίτι.

Ο Ακόστα ήλθε στην Ελλάδα το 2010 για τον Ολυμπιακό Βόλου και την επόμενη σεζόν μετακόμισε στον Άρη. Το 2012 αγωνίστηκε στο Λεβαδειακό κι ακολούθως επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου. Από το 2013 μέχρι το 2017 ήταν κάτοικος Ιωαννίνων με τη φανέλα του ΠΑΣ, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λαμία.

Οι Θεσσαλοί έχουν αποκτήσει την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο τους Γρομητσάρη, Πίτι, Καρανίκα, Νούνιτς, Πέτροβικ, Παϊτέρη, Φριουί, Σαχίτι, Κρίστινσον, Κάσσο, Κούνιτς, Γκέκα, Μπόρσι και Τριποτσέρη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 34χρονο αριστερό μέσο Noe Acosta Rivera. Ο Noe Acosta Rivera αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2011 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Λαμίας, με τη φανέλα της οποίας είχε 26 συμμετοχές".

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές σε Super League και Ευρώπη:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ