ΑΕΛ

Επίσημο: Στην ΑΕΛ για τρία χρόνια ο Κάσσος

FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου μέσου Πασχάλη Κάσσου ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη ενώ έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει στην μεταγραφή του Ταμπέ.

Σε μια ακόμη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η ΑΕΛ με τους "βυσσινί" να ανακοινώνουν και επίσημα τη συμφωνία τους με τον Πασχάλη Κάσσο ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Football League με τον Άρη ενώ έχει αγωνιστεί και στη Super League με τα χρώματα του Ηρακλή.

Ο Κάσσος ο οποίος είναι 26 χρονών (σ.σ. γεννημένος στις 05/12/1992) αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τη φετινή σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη του Άρη στην προσπάθεια που έκανε για άνοδο στην Super League. Ο Κάσσος υπέγραψε για τρία χρόνια με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του Πασχάλη Κάσσου. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι 26 χρονών και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή και στη Δόξα Δράμας".

Η καριέρα του Κάσσου

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ
2012-13 Δόξα Δράμας 21 1
2013-14 Δόξα Δράμας 24 6
2014-15 Ηρακλής 21 4
2015-16 Ηρακλής 2 -
2016-17 Απόλλων Σμ. 18 2
2017-18 Άρης 19 3

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕ Η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έκανε γνωστό επίσης με επίσημη ανακοίνωση της ότι αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Ταμπέ, για την πρόταση στον οποίο είχε γράψει το Sport24.gr εξαιτίας του γεγονός πως ο παίκτης ήθελε συμβόλαιο ενός έτους και η ΑΕΛ ήθελε περισσότερα χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόσυρση κάθε ενδιαφέροντος της για τον διεθνή καμερουνέζο ποδοσφαιριστή RobertNdipTambe.

OTambe, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφές μας, υπήρξε επιλογή του προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου και με τον μάνατζερ του συμφωνήθηκε η υπογραφή τριετούς συμβολαίου με συγκεκριμένες, ιδιαίτερα υψηλές για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, απολαβές.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδος για να απαντήσει οριστικά και αφού το ενδιαφέρον μας και η προσφορά μας εντελώς αντιδεοντολογικά, ενώ υπήρχε όρος εμπιστευτικότητας, δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ, χτες το βράδυ ο μάνατζερ του παίκτη μας ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχεται να έλθει και να αγωνιστεί στην ΑΕΛ, αλλά μόνο για ένα χρόνο.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με δεδομένο ότι το ιστορικό του παίκτη έδειχνε ότι έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε πέντε χρόνια, ανακοινώσαμε στον μάνατζερ του ότι η μεταγραφή αυτή ματαιώνεται.

Η ΑΕΛ για ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής αξίας, έχει ως παγία τακτική να υπογράφει συμβόλαια τριών, τεσσάρων και πέντε ετών".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ