ΑΕΛ

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Κασάδο η ΑΕΛ

Real Madrid's Karim Benzema from France, left, vies for the ball with Rayo Vallecano's Jose Manuel Casado, right, during a Spanish La Liga soccer match at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Monday, Sept. 24, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's Karim Benzema from France, left, vies for the ball with Rayo Vallecano's Jose Manuel Casado, right, during a Spanish La Liga soccer match at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Monday, Sept. 24, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η ΑΕΛ καθώς έκανε δικό της και τον Χοσέ Μανουέλ Κασάδο που υπέγραψε για δυο χρόνια.

Μια ενδεκάδα μεταγραφές συμπλήρωσε η ΑΕΛ η οποία ανακοίνωσε και την απόκτηση του πολύπειρου Ισπανού αμυντικού Χοσέ Μανουέλ Κασάδο. Ο 31χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 9/8/1986) υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "βυσσινί" και ανακοινώθηκε.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε έτσι μια σπουδαία μεταγραφή αφού ο Κασάδο έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη, Ουέλβα, Χερέθ, Ράγιο κι Μάλαγα μετρώντας πάνω από 115 συμμετοχές στην La Liga.

Ο Κασάσο ήρθε στην Λάρισα και πήρε μέρος σε κάποιες προπονήσεις και την Δευτέρα ανακοινώθηκε η απόκτηση του με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Jose Manuel Casado.

Ο Casado έχει μια ιδιαίτερα αξιόλογη ποδοσφαιρική διαδρομή σε πολύ σημαντικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας του Ισπανικού ποδοσφαίρου, με πολύ γεμάτες χρονιές διαχρονικά και προορίζεται μαζί με το νεαρό Hubchev να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής της ομάδος μας, που παρέμενε κενό μετά τη λύση της συνεργασίας μας με τον Wallace".

Ο Κασάδο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, πριν ενταχθεί στ' αντίστοιχα της Σεβίλλης. Το 2008 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Ουέλβα και Χερέθ.

Το 2010 μετακόμισε στη Μαδρίτη για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ το 2013 ακολούθησε η Μάλαγα, το 2015 η Αλμερία και το 2016 δοκίμασε την εμπειρία της Αγγλίας με την Μπόλτον στην Championship. Πέρυσι επέστρεψε στην Ισπανία για τη Νουμάνθια, ενώ ακολούθησε η δεύτερη θητεία του στην Ουέλβα.

Photo credits: AP Photo/Andres Kudacki

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ