ΑΕΛ

Επέστρεψε στη Football League η ΑΕΛ

Επέστρεψε στη Football League η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ κέρδισε μέσα στην Κέρκυρα τον τοπικό Όλυμπο με 2-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τέλος και μαθηματικά στην παρένθεση της Γ' Εθνικής για την ιστορική ΑΕΛ! Η "βασίλισσα του κάμπου" νίκησε με 2-0 τον Όλυμπο στην Κέρκυρα και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο και μαζί την άνοδό της στη Football League.

Οι βυσσινί δυσκολεύτηκαν στο α' ημίχρονο, έχοντας να αντιμετωπίσουν πέρα από την μαζική άμυνα των Κερκυραίων, και τον σύνθετο χλοοτάπητα του γηπέδου. Καλύτερη στιγμή τους στο 36' με το δοκάρι του Γκούρτσα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε και άλλο την απόδοσή της και άνοιξε το σκορ στο 69' με κεφαλιά του Μπλέντι. Η νίκη-άνοδος σφραγίστηκε στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούρτσα.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Βαρελής, Παππάς, Ρωμαντζάς, Βασιλάκης, Πανδής, Βλάσης (82΄Καρύδης), Γκερέκος (75΄Τριβιζάς), Βλάχος, Καλούδης (71΄Παπαβασόπουλος), Γαστεράτος, Βάγιας.

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκκας, Κορομηλάς, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης (74΄Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης (89΄Γαρυφαλλόπουλος), Γκούρτσας, Καρακατσάνης (61΄Μπλέντι).

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες στη Γ΄Εθνική

"Να μην παίξει ξανά σε αυτή την κατηγορία και σε αυτά τα γήπεδα"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, τόνισε μεταξύ άλλων: "Σήμερα τελειώσαμε και μαθηματικά το θέμα του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στην διοίκηση αλλά και στους προηγούμενους προπονητές.

Η ΑΕΛ επανέρχεται στην Β’ Εθνική και θέλουμε να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για την συνέχεια, γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και η ΑΕΛ να μην παίξει ξανά σε αυτήν την κατηγορία και σε αυτά τα γήπεδα"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ