ΑΕΛ

Ένας μήνας απαγόρευση εισόδου στον Φυντάνη και πρόστιμο 10.500 ευρώ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, όπως ανακοίνωσε η "βυσσινί" ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας, Φυντάνης, τιμωρήθηκε μέ ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500 ευρώ πρόστιμο, για την αντίδραση του να αμυνθεί "στις χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του, όσο ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα με την Ξάνθη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500€ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής μας Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος σήμερα κηδεύει τον αδερφό του, για την αντίδραση του να αμυνθεί στις χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του, όσο ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα με την Ξάνθη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτή την εξέλιξη, και όπως έχει προαναγγείλει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων δήθεν οπαδών, στους οποίους θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο και εις βάρος των οποίων τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνουν μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωση.

Ανεξαρτήτως αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα δώσει ειδική συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναφερθεί σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, αθλητικός δικαστής Super League κ. Καποδίστριας, επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ (υπόθεση Αναστασιάδη, υπόθεση Bojovic), Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής, πρωτοφανή πρόστιμα για δήθεν παραβάσεις)".

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 20.500 ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΠΑΟΚ

Πέρα από την ποινή του Ηλία Φυντάνη με ένα μήνα αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε και ο Ιωάννης Παπαδημητρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης τιμωρήθηκε για τα όσα έγραψε ο παρατηρητής της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 20.500 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: "Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Α) ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Ηλία Φυντάνη (βοηθό προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Η. Φυντάνη καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στον Η. Φυντάντη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) της ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ξάνθη, Ιωάννη Παπαδημητρίου (τεχνικό διευθυντή) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Ι. Παπαδημητρίου: Επιβάλλει στον Ι. Παπαδημητρίου τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ Ξάνθη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/17/2481902 από 11-12-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ