ΑΕΛ

Αποχώρησε από την ΑΕΛ λόγω Ναγιάρ ο Ντόστανιτς

Αποχώρησε από την ΑΕΛ λόγω Ναγιάρ ο Ντόστανιτς
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η ΑΕΛ. Λύθηκε η συνεργασία της με τον Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς ο Σέρβος δεν έκανε δεκτό να συνυπάρχει στην ομάδα με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Παναιγιάλειο. Ο Ράτκο Ντόστανιτς αποχώρησε καθώς δεν έκανε αποδεχτή την απόφαση του μεγαλομετόχου, Αλέξη Κούγια, να συνεχίσει στην ομάδα ο Αργεντινός Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (22/2), όπως είχε προαναγγείλει, και υποστήριξε ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου, ότι από εδώ και πέρα θα κάθεται στον πάγκο για να προστατεύσει τους «βυσσινί» από τους διαιτητές, ενώ επεσήμανε ότι ο Ναγιάρ θα μείνει στο ρόστερ, γιατί οι υπάρχοντες δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς τη θέση που αγωνίζεται αυτός.

Αυτό δεν άρεσε στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος έκανε γνωστό ότι παραιτείται από τη θέση του προπονητή. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς. Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες. Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της".

Ο Ναγιάρ μέσα στη σεζόν είχε υποπέσει σε τουλάχιστον δύο πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ προ ημερών η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον έμπειρο χαφ. Το διάστημα που έμεινε στην ΑΕΛ ο Ντόστανιτς είχε απολογισμό 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ