ΑΕΛ

Αποχώρησε από την ΑΕΛ ο Φυντάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Φυντάνης, Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν ότι λύθηκε η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή, ο οποίος εκτελούσε και χρέη τεχνικού διευθυντή.

Δεν συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Ηλίας Φυντάνης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (14/8) ότι λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, χωρίς να γίνεται αναφορά στους λόγους της εξέλιξης αυτής. Ο Φυντάνης είχε αναλάβει πόστο τον περασμένο Απρίλιο.

Εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Μαζί του αποχώρησε και έφορος Γιάννης Παυλίδης. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή και τεχνικό διευθυντή και πολύ καλό έλληνα προπονητή Ηλία Φυντάνη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί με τα θερμότερα λόγια τον Ηλία Φυντάνη για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, τόσο στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν, όταν μετά την παραίτηση του κ. Τσιώλη, παρά του ότι δεν είχε εξασφαλιστεί η παραμονή, η ομάδα μας είχε μείνει στο έλεος των αντιπάλων της και του παρασκηνίου, όσο και στο χτίσιμο του ρόστερ για την σεζόν που διανύουμε.

Στον κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος αξίζει να είναι και πρώτος προπονητής σε ομάδα Super League, ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Φυντάνη δήλωσε την παραίτηση του και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιάννης Παυλίδης, τον οποίον επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστεί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ