ΑΕΛ

Αναζητά σεφτέ στη Super League η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ κατεβαίνει στα Χανιά για τον αγώνα της Κυριακής (22/10, 18.15) με τον Πλατανιά χωρίς Γιοβάνοβιτς, Γκόλια, Μασούρα, αλλά με Μπάμπιτς και Κόντορ.

Ύστερα από επτά παιχνίδια στη Super League Σουρωτή η ΑΕΛ, είναι στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς (τόσους έχει και ο Απόλλων Σμύρνης). Η αναμέτρηση της Κυριακής (22/10, 18.15) με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους "βυσσινί".

Η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή (20/10) για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει και το ταξίδι για τα Χανιά έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου (21/10). Ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης, δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πλατανιά στους Γιοβάνοβιτς, Γκόλια και Μασούρα που είναι τραυματίες, ενώ διαθέσιμοι είναι εκ νέου οι Μπάμπιτς και Κόντορ.

Εκτός σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό, πέρα από τον Μασούρα, είναι και ο Κρητικός. Η ΑΕΛ μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά δεν θα αναχωρήσει για Αθήνα. Θα διανυκτερεύσει στα Χανιά και θα αναχωρήσει βράδυ Δευτέρας (23/10). Άρα στη βάση της θα επιστρέψει ξημερώματα Τρίτης (24/10) και ενώ την Τετάρτη (25/10) είναι η αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο AEL FC Arena.

Όλα αυτά και ενώ το εξίσου σημαντικό ματς με τον Λεβαδειακό για την 9η αγωνιστική, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (28/10, 15.00). Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Πλατανιά: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κόντορ, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Ναβάρο, Κρίσμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Μπάμπιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ