ΑΕΛ

Αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ η προγραμματισμένη για τη 1η Οκτώβρη Γενική Συνέλευση θα αναβληθεί και θα διεξαχθεί στα μέσα Νοεμβρίου ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης.

Η απόφαση του Αλέξη Κούγια να παραχωρήσει την ΑΕΛ έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη έκανε τους ιθύνοντες των "βυσσινί" να προβούν και στην απόφαση να αναβάλουν τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που ήταν να διεξαχθεί την 1 Οκτωβρίου για τα μέσα Νοεμβρίου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης που θα προκύψει ώστε να βάλει μέσα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ πρόσωπα της απόλυτου εμπιστοσύνης του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατόπιν της αποφάσεως του κ. Κούγια για την πώληση του ποσοστού των μετοχών που κατέχει και οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και προκειμένου ο τυχόν νέος ιδιοκτήτης να διευκολυνθεί στη συγκρότηση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, αναβάλλεται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, που είχε προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου 2017, για την 18η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

Ο χρόνος της αναβολής κρίνεται εύλογος, διότι, εάν δεν εμφανιστεί μέχρι τότε αξιόπιστος αγοραστής, το νέο ΔΣ θα αποτελέσουν πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Κούγια.

Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Κούγια έχουν θέσει όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ