ΑΕΛ

Αλέξης Κούγιας, ο προπονητοφάγος

Αλέξης Κούγιας, ο προπονητοφάγος

Με τον Ηλία Φυντάνη να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο τηςΑΕΛ μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, ο Αλέξης Κούγιας προέβη στην όγδοη αλλαγή προπονητή από τη στιγμή που ανέλαβε την θεσσαλική ομάδα.

Είναι σίγουρο πως τα τρία τελευταία χρόνια ο πάγκος της Λάρισας είναι αυτό που λέμε ''ηλεκτρικός'', καθώς κανένας προπονητής δεν έχει στεριώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 για την 22η αγωνιστική τηςSuper League Σουρωτή οδήγησε στην απόλυση του Ηλία Φυντάνη. Η αλλαγή προπονητή για την ΑΕΛ ήταν η όγδοη από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τις τύχες της το καλοκαίρι του 2015.

Την πρώτη του σεζόν, 2015-16, υπήρξε μόνο μία αλλαγή στην άκρη του πάγκου των Θεσσαλών, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να ξεκινά τη χρονιά και τον Σάκη Τσιώλη να κατακτά την άνοδο από τηνFootball LeagueστηνSuper League.

Το 2016-17, σεζόν επιστροφής στα ''σαλόνια'' της πρώτης κατηγορίας για την ΑΕΛ, η προσπάθεια ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από οχτώ αναμετρήσεις. Στη συνέχεια, ανέλαβε ξανά ο Σάκης Τσιώλης, για να κλείσει η χρονιά με τους Θοδωρή Βουτυρίτσα και τον Ολλανδό, Αντρέ Πάους.

Η φετινή σεζόν, ξεκίνησε με την ''ψήφο'' εμπιστοσύνης του Κούγια στο πρόσωπο του Αντρέ Πάους, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου αποτέλεσε παρελθόν. Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Βέλγος Τζάκι Ματάισεν, με παρελθόν στον πάγκο του Φωστήρα, ο οποίος ''άντεξε'' μόλις 11 ημέρες και τρία παιχνίδια. Ακολούθησε ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος καθοδήγησε τους ''βυσσινί'' σε 22 αναμετρήσεις, έχοντας εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες.

Πλέον, είναι σειρά του Ντόστανιτς να βρεθεί για δεύτερη φορά στοAEL FC Arenaως πρώτος προπονητής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Αλέξης Κούγιας, ο προπονητοφάγος

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ