ΑΕΛ

Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕΛ λόγω Μπόγιοβιτς

Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕΛ λόγω Μπόγιοβιτς
Μπόγιοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αφαίρεση τριών βαθμών επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ για οφειλές στον πρώην επιθετικό Μίλαν Μπόγιοβιτς. Οι "βυσσινί" θα δώσουν 30.700€ στον Σέρβο για να μην ισχύσει η ποινή.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΑΕΛ για οφειλές στον Μίλαν Μπόγιοβιτς. Το ποσό που πρέπει να δώσουν οι "βυσσινί", και το οποίο φυσικά θα δώσουν για μη χάσουν το... τρίποντο, είναι 30.700€.

Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός έπαιξε 1,5 χρόνο στην ΑΕΛ, το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 και το 2015-2016, καταγράφοντας 51 συμμετοχές και 13 γκολ. Η απόφαση:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την από 8-1-2018 αίτησή της ΠΑΕ ΑΕΛ και διέταξε και δέχθηκε την από 12-12.2017 αίτηση του Μίλαν Μπόγιοβιτς του Μπράνκο, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και την από 22-1.2018 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.).

Επέβαλε σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

Η ΑΕΛ πρέπει να δώσει εντός τριών ημερών όλο το ποσό στον Μπόγιοβιτς ή έστω να έρθει σε έναν διακανονισμό μαζί του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ