ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ζήτησε ξένους διαιτητές για το ματς με την Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ έστειλε έγγραφο στην ΚΕΔ με την οποία ζητά τον ορισμό ξένων διαιτητών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη στο γήπεδο της Λάρισας.

Η... μάχη ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ξάνθη ενόψει του αγώνα που θα κρίνει την παραμονή ή μη των Ακριτών στη Super League ξεκίνησε αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων των playouts της περασμένης αγωνιστικής. Η ομάδα της Λάρισας έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως το "Σάββατο στη Λάρισα θα γίνει της Σουζάνας", οι Ακρίτες απάντησαν γράφοντας: "Κοντός, ψαλμός αλληλούια".

Η ΑΕΛ προχώρησε ένα ακόμη βήμα ζητώντας από την ΚΕΔ τη Δευτέρα να οριστεί ξένος διαιτητής στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο ματς με την Ξάνθη καθώς με βάση την ανακοίνωση της κρίνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινό της έγγραφο προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με αίτημα της για ορισμό ξένων διαιτητών στον αγώνα ΑΕΛ - Ξάνθη της τελευταίας αγνωστικής των play out:

"Λάρισα, 13/7/2020

Αρ. Πρωτοκόλλου: 577

ΠΡΟΣ:ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ

Θέμα:Αίτημα ορισμού ξένων διαιτητών στον αγώναplayoutΑΕΛ – Ξάνθη στις 18/7/2020

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι αιτούμαστε τον ορισμό ξένων διαιτητών για τον εν θέματι εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των play out, καθώς από το αποτέλεσμα του κρίνεται η παραμονή της ομάδος της Ξάνθης και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Ειδικά στην προηγούμενη αγωνιστική υπήρξαν διαιτησίες που διαμόρφωσαν αποτελέσματα (Πανιώνιος – Παναιτωλικός και Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης), αλλά και τη βαθμολογία και το μέλλον ιστορικών ομάδων, που αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού και δεν επιθυμούμε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ξάνθη να το διαμορφώσουν εξωγενείς παράγοντες, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας Πρόεδρος του ΔΣ".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Αστέρας 42

8. Ατρόμητος 41

9. ΑΕΛ 35

10. Λαμία 34

11. Βόλος 31

12. Παναιτωλικός 26

..................................

13. Ξάνθη 23

..................................

14. Πανιώνιος 22

* Ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2

** Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 18 Ιουλίου

ΑΕΛ - Ξάνθη (19:15)

Αστέρας - Λαμία (19:15)

Ατρόμητος - Πανιώνιος (19:15)

Παναιτωλικός - Βόλος (19:15)

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ