ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ζητάει τιμωρία τριών αγωνιστικών για Αθανασιάδη

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει την τιμωρία του Αθανασιάδη με τρεις αγωνιστικές για χτύπημα πάνω στον Γκόικοβιτς.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου (16/3) ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Στέφανος Αθανασιάδης χτύπησε με τον αγκώνα του τον αμυντικό της ΑΕΛ, Αλεκσάνταρ Γκόικοβιτς με την πρόθεση του επιθετικού του ΠΑΣ να είναι ξεκάθαρη, όπως έδειξε το ριπλέι.

Ωστόσο, ο διαιτητής του αγώνα, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης δεν αντελήφθη το συμβάν και δεν τιμώρησε τον παίκτη της ομάδας των Ιωαννίνων. Κάτι τέτοιο είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΛ να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη.

Την Τρίτη (19/3) η ΑΕΛ επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι θα καταθέσει καταγγελία στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, με στόχο την τιμωρία του Αθανασιάδη με ποινή τριών αγωνιστικών.

Η ανακοίνωση των Λαρισαίων αναφέρει αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει καταγγελία στο Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για το εγκληματικό χτύπημα του ποδοσφαιριστού Αθανασιάδη του ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος του ποδοσφαιριστού μας Γκόικοβιτς, την οποία, κατά προκλητικό τρόπο, άφησε ατιμώρητη ο διαιτητής του αγώνα Ζαχαριάδης. Η ΑΕΛ θα ζητήσει την τιμωρία του με 3 αγωνιστικές και η νομολογία των αθλητικών δικαστών είναι παγία."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Αστέρας Τρίπολης συμμετέχει στην καμπάνια #Morethanfootball Action Weeks
Άρης: Ο χορός και το τραγούδι παικτών - οπαδών μετά την πεντάρα
Μπογέ: Δεν πείθει ούτε για νέο δανεισμό
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ