ΑΕΛ

ΑΕΛ: Θα υποδεχθεί στο AEL FC ARENA φίλο του ΠΑΟΚ με κινητικά προβλήματα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
PAOK, Giannakis, filathlos (eurokinissi) EUROKINISSI

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχώρησε η ΑΕΛ, η οποία αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα ενός εκ των πιστών οπαδών του ΠΑΟΚ, του Γιαννάκη που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ώστε να παραβρεθεί την Κυριακή στο "AEL FC Arena".

Η ΑΕΛ έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστό πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Η ομάδα της Λάρισας, όμως, και ο Αλέξης Κούγιας προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς αποφάσισαν να άρουν αυτή τους την απόφαση μόνο για χάρη του Γιαννάκη. Ενός εκ των πιο πιστών οπαδών του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και όχι μόνο θα του επιτρέψουν την είσοδο του στο AEL FC Arena, αλλά και να δει την αναμέτρηση μέσα από τον αγωνιστικό χώρο!

Όπως έκανε γνωστό, μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωση της, η ΑΕΛ θα καλύψει ό,τι χρειαστεί ο φίλος του ΠΑΟΚ, ενώ ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να τον υποδεχθεί και να θα συνομιλήσει μαζί του.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του, για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ