ΑΕΛ: "Ψηφίζουμε Σπανό, Μποροβήλο, Κασναφέρη"

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Super League θα ψηφίσει τους Σπανό, Μποροβήλο και Κασναφέρη για την επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Την Παρασκευή (8/9) το μεσημέρι στη συνεδρίαση της Super League θα υπάρξει και ψήφιση των μελών της Λίγκας για την επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι για τις συγκεκριμένες θέσεις θα ψηφίσει τους Σπανό, Μποροβήλο και Κασναφέρη και μάλιστα εξήγησε και τους λόγους για αυτή την απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε και έχει την άποψη ότι θα πρέπει να σταματήσει η παντοδυναμία των μεγάλων ΠΑΕ, τόσο στη διαμόρφωση των συνθηκών με τις οποίες διεξάγεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όσο και στη εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναγνωρίζει ότι οι μεγάλες ΠΑΕ δικαιούνται να συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, γι αυτό και ψήφισε τους κ.κ. Γκαγκάτση και Αγραφιώτη γι αυτές τις θέσεις, αλλά είναι απόλυτη στο ότι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την Superleague πρέπει να εκπροσωπούν εκπρόσωποι σοβαρών ΠΑΕ με εμφανείς ιδιοκτήτες και γι αυτόν τον λόγο ανακοινώνουμε ότι εκτός του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρη Μάρκου προτείνουμε και θα ψηφίσουμε τους κ.κ. Γιώργο Σπανό - ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, Γιώργο Μποροβήλο - Πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Γιώργο Καζναφέρη - Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν δεν ξέρεις τον J. Cole, δεν έχεις ιδέα από χιπ χοπ

Ο 33χρονος ράπερ έχει χίλιους και έναν λόγους για να γράφει τις πιο αληθινές ρίμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24