ΑΕΛ

ΑΕΛ: Πάει για Νίλι

FOOTBALL LEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 26χρονος Ισπανός πρώην μέσος του Πλατανιά, Φρανθίσκο Νίλι, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ για ενίσχυση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΛ όπως κι όλες οι ομάδες της Super League 1 προσπαθούν να επιστρέψουν στην ποδοσφαιρική ομαλότητα - η οποία διεκόπη βιαίως από την εξάπλωση του κορονοϊού - καθώς , καθώς η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (18/5) να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα το διήμερο 6-7 Ιουνίου, θέτοντας την πρόταση υπόψιν των υγειονομικών αρχών.

Ο 26χρονος Ισπανός πρώην μπακ του Πλατανιά, Φρανθίσκο Νίλι, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στη λίστα των βυσσινί για ενίσχυση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Νίλι έφυγε από τον Πλατανιά και υπέγραψε στην Μπενγκαλούρου από την οποία μένει ελεύθερος.

Για την απόκτησή του 26χρονου επιτελικού μέσου ενδιαφέρθηκε και ο ΟΦΗ προτού συμφωνήσει με την ομάδα της Ινδίας.

Στο πρώτο μισό της σεζόν με τη ομάδα των Χανίων πραγματοποίησε 11 συμμετοχές και σημείωσε τρία γκολ. Στην ομάδα της Κρήτης πρωτοπήγε το δεύτερο μισό του 2017-2018, κάνοντας οκτώ συμμετοχές. Πέρυσι σε 30 παιχνίδια σημείωσε οκτώ γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ