ΑΕΛ

ΑΕΛ: Με αρκετούς νέους κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Τζανλούκα Φέστα συμπεριέλαβε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στην 19μελή αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League μετά τη νίκη της επί της ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό και ο Τζανλούκα Φέστα αποφάσισε να πάρει στην αποστολή αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παίκτες που δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό φέτος και πιθανότατα κάποιοι εξ αυτών να κάνουν το ντεμπούτο τους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Ταλέσκι, Μόρα, Γκόλια, Μπράλιτς, Γρομητσάρη, Ζίφκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Καρανίκα, Μπάλλα, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Νούσιο, Μπάμη, Χαλάτση, Πινακά, Ακόστα, Κούνιτς και Νούνιτς.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ SAVE MORAS ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Εν τω μεταξύ η ΑΕΛ προχώρησε σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία καθώς ζήτησε από τη Super League το ματς να είναι αφιερωμένο στο σωματείο SAVE MORAS με τη διοργανώτρια αρχή να το αποδέχεται και τους παίκτες των δυο ομάδων να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με μπλούζες με το λογότυπο του σωματείου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν αιτήματος της και εν συνεχεία έγκρισης του αιτήματος από την Super League, ο αγώνας της 30αγωνιστικής ΑΕΛ – Ολυμπιακός είναι αφιερωμένος στο σωματείο SAVE MORAS.

Το σωματείο SAVE MORAS είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα, αδερφού του αρχηγού μας Βαγγέλη Μόρα και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των συνανθρώπων μας για το πως κανείς μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Οι δύο ομάδες, τα παιδιά συνοδείας και οι διαιτητές θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο κατά την έναρξη του αγώνα φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο του σωματείου SAVE MORAS και από τα μεγάφωνα θα εκφωνηθεί μήνυμα προς τους φιλάθλους μας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ