ΑΕΛ: "Ματαιώθηκε με απόφαση του Κούγια η μεταγραφή του Μαρκόφσκι"

Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει τους λόγους για τους οποίους "ακυρώθηκε" η συμφωνημένη μεταγραφή του Μαρκόφσκι μετά από απόφαση του Αλέξη Κούγια.

Ένα βήμα πριν τις υπογραφές "ακυρώθηκε" η συμφωνημένη μεταγραφή του Μαρκόφσκι στην ΑΕΛ καθώς οι δυο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα αλλά τελικά οι "βυσσινί" δεν προχώρησαν στην απόκτηση του.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΑΕΛ η μεταγραφή χάλασε μετά από προσωπική απόφαση του Αλέξη Κούγια καθώς την τελευταία στιγμή ο μάνατζερ του παίκτη υπαναχώρησε σε βασικά σημεία της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΑΕΛ επιθυμεί να αποσαφηνίσει οτιδήποτε συνέβη με τη «μεταγραφή» του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Μαρκόφσκι. Η μεταγραφή αυτή είχε συμφωνηθεί μεταξύ του κ. Κούγια, του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ του κ. Κλάεβιτς, ανεξαρτήτως της μεταγραφής του Ντάουντα. Η πληροφόρηση την οποία είχε η εφημερίδα Ελευθερία στη Λάρισα ήταν ακριβής. Την ημέρα όμως της υπογραφής του συμβολαίου ο μάνατζερ του παίκτη υπαναχώρησε σε βασικά σημεία της συμφωνίας και έτσι η μεταγραφή με απόφαση του κ. Κούγια ματαιώθηκε".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS