ΑΕΛ

ΑΕΛ: Κλήθηκε στην Εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, κλήθηκε στην Εθνική της Ισλανδίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον αναχώρησε από την Λάρισα, ώστε να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της Ισλανδίας για τα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ανδόρα (22/3) και την Γαλλία (25/3) για τα προκριματικά του Euro 2020.

O τερματοφύλακας της ΑΕΛ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του συνολικά 15 φορές, με τις 14 από αυτές να είναι σε φιλικούς αγώνες. Η μοναδική φορά που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 15 Οκτωβρίου του 2015 απέναντι στην Τουρκία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: "Για άλλη μια φορά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ogmundur Kristinsson.

Ο διεθνής τερματοφύλακας μας αναχώρησε και ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας, με τη φανέλα της οποίας θα συμμετάσχει στους αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκτός έδρας με αντίπαλο την Ανδόρα στις 22/3 και επίσης εκτός έδρας με αντίπαλο την Γαλλία στις 25/3".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Κούγιας: "Τα ελληνικά του Λεοζίνιο καλύτερα από του καράφλα δημοτικού υπαλλήλου"
Λεοζίνιο κατά Κούγια: "Αντίξοες οι συνθήκες στην ΑΕΛ"
Κούγιας: "Ποδοσφαιρικός απατεώνας ο Λεοζίνιο" (VIDEO)
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ