ΑΕΛ

ΑΕΛ κατά διαιτητή: Ζητά πέναλτι, κίτρινη και αποβολή σε τρεις διαφορετικές φάσεις

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας, ΑΕΛ (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζητώντας πέναλτι στον Νούνιτς, κίτρινη στον Σκόνδρα και κόκκινη στον Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΛ - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 - και η ομάδα της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση την ώρα που το ματς ήταν σε εξέλιξη.

Οι "βυσσινί" βάλλουν κατά του διαιτητή, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ζητούν πέναλτι στον Μάρκο Νούνιτς, κίτρινη στον Απόστολο Σκόνδρα και αποβολή του Στέφανου Αθανασιάδη γι' αγκωνιά στον Αλεκσάνταρ Γκόικοβιτς.

Παράλληλα στρέφεται κατά της συνδρομητικής τηλεόρασης για το σχολιασμό του ματς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Δηλαδή ποιο είναι πέναλτι κ. Ζαχαριάδη, αν δεν είναι αυτό από πάνω στον Νούνιτς από τη σέντρα του Γιακιμόφσκι;

Και μία ερώτηση: Ποιο είναι αυτό το νούμερο που μεταδίδει τον αγώνα, που ενώ βλέπει τη φάση και βλέπει τι γίνεται, λέει δεν έχει γίνει τίποτα επιλήψιμο;

Και μια ακόμα ερώτηση: Η σκαριά του Σκόνδρα στον Νούνιτς δεν είναι κίτρινη; Γιατί έχουμε πάρει 100 κίτρινες για απλά σπρωξίματα...

Ρε Ζαχαριάδη δεν είναι κόκκινη κάρτα η αγκωνιά του Αθανασιάδη στο πρόσωπο του Γκόικοβιτς εκτός φάσης;

Ρε Ζαχαριάδη δεν αυτοί παίζουν ξύλο μπροστά στα μάτια σου... Δεν είναι κίτρινη κάρτα η κλωτσιά του Κάργα στον Γιακιμόφσκι;

Αυτοί παίζουν μόνο ξύλο σήμερα!

Αν είναι δυνατόν, έχουν γίνει 5 εγκληματικά φάουλ στους παίκτες μας χωρίς κίτρινη κάρτα και μία κόκκινη στον Αθανασιάδη και δίνει κίτρινη στον Νούνιτς για φάουλ που δεν έκανε!

Ντροπή ρε! Ανέβηκε ο Μιχαήλ με τους αγκώνες του πάνω στην πλάτη του Νούνιτς και αντί να δώσει φάουλ στον Μιχαήλ, δίνει στον Νούνιτς και μας βάζουν στην περιοχή συνέχεια.

15 φάουλ υπέρ του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο και 2 υπέρ μας..

Γι αυτό αλλάξαν τον Σιδηρόπουλο;"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ